Home Celebs Is ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka aan het daten met deze...

Is ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka aan het daten met deze knapperd?

Het koppel zou zelfs al Instagram official zijn.

Kiernan Shipka
© David Livingston via Getty Images

We zouden Kiernan Shipka het liefste samen zien met onze ‘Chilling Adventures of Sabrina’-favoriet Gavin Leatherwood (Nicholas Scratch). Hoe romantisch zou dat niet zijn? Maar het ziet ernaar uit dat de actrice al iemand anders gevonden heeft.

Kiernan Shipka zou aan het daten zijn met Charlie Oldman, zoon van beroemde acteur Gary Oldman. De ‘Chilling Adventures of Sabrina‘-actrice werd volgens een bron vorige maand voor het eerst gespot met de knapperd tijdens een etentje en wandeling. Het duo spendeerde onlangs ook de avond samen tijdens de première van een nieuwe documentaire ‘Be Natural’.

Kiernan Shipka
© Matt Winkelmeyer via Getty Images

Instagram official

Het koppel zou zelfs al Instagram official zijn. Charlie postte een selfie met Kiernan op zijn Instagrampagina met als caption een rood hartje. De ‘CAOS’-actrice heeft nog niets gepost op haar account en het nieuws ook nog niet bevestigd.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Charlie Oldman (@charlieoldman) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In november vertelde Kiernan nog dat ze het te druk had om te daten met iemand. Heeft ze toch wat tijd kunnen maken in haar drukke planning?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.