Home Celebs Celeb News ZIEN: KJ Apa is te gast bij Ellen DeGeneres waar ‘Archie Andrews’...

ZIEN: KJ Apa is te gast bij Ellen DeGeneres waar ‘Archie Andrews’ hem doet schrikken

Tijdens de show krijgen we ook de kont van de 'Riverdale'-acteur te zien én verrast hij fans backstage.

kj apa
© The Ellen Degeneres Show

Ellen DeGeneres staat erom bekend om haar gasten in ‘The Ellen DeGeneres Show’ te doen schrikken. Ook KJ Apa kon er niet aan ontsnappen. De acteur was onlangs te gast in de studio en daar werd hij verrast door iemand verkleed als zijn personage Archie Andrews.

Hoe Ellen DeGeneres er telkens opnieuw in slaagt om haar bekende gasten de stuipen op het lijf te jagen, snappen we nog steeds niet. Toch lukt het elke keer. Onlangs werd ook niemand minder dan KJ Apa opgeschrikt tijdens ‘The Ellen Degeneres Show‘.

De ‘Riverdale‘-acteur is net zijn standpunt aan het verdedigen dat er in Nieuw-Zeeland je niets kan overkomen wanneer Ellens werknemer, verkleed als Archie Andrews, uit het tafeltje tussen hen springt. De blik van de acteur is dan ook goud waard. Hij staat in nog geen 5 seconden op uit zijn stoel om de man in kwestie te achtervolgen. Wanneer hij is bekomen van de schrik en terugkeert naar zijn stoel kan KJ het niet laten om even te vermelden dat de kerel geluk heeft gehad dat hij hem geen vuist heeft gegeven.

Blote poep

In de video zien we trouwens ook een foto van KJ Apa’s kont. In een video die de Nieuw-Zeelandse acteur naar Ellen stuurde voor haar verjaardag staat hij namelijk naakt op zijn balkon waardoor zijn poep weerspiegeld wordt in het raam achter hem. Wanneer Ellen hem vraagt of dit met opzet was, geeft de acteur toe dat hij het wist. De sloeber!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans verrassen

Dat is niet het enige wat KJ Apa allemaal heeft gedaan bij ‘The Ellen Degeneres Show’. Daarvoor verraste hij namelijk enkele fans die vol lof over de acteur spraken. Hun én KJs reacties zijn gewoon te schattig voor woorden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.