Home Celebs Celeb News KJ Apa zet homofobe rugbyspeler op zijn plaats en toont zo nog...

KJ Apa zet homofobe rugbyspeler op zijn plaats en toont zo nog maar eens dat hij onze droomman is

'Sit down' is KJ's boodschap voor de brede rugbyspeler. Uh-oooh...

KJ Apa
© Instagram @kjapa

‘Riverdale’-hottie KJ Apa is echt the whole package. Naast heter dan heet, grappig en geweldig goed in zijn job, is hij ook gewoon een goeie kerel die opkomt voor waar hij in gelooft. Zelfs als dat betekent dat hij een populaire rugbyspeler met een heel brede borstkast op zijn plaats moet zetten.

Homofobe tweet

Het verhaal begint uiteraard op Twitter, de plek bij uitstek voor het verspreiden van haat. De Australische rugbyspeler Israel Folau kreeg eerder deze week van een fan de (vreemde) vraag wat het plan van God is voor homoseksuele mensen. Folau, duidelijk een erg gelovige en kortzichtig man, antwoordde: ‘DE HEL…tenzij ze tot inkeer komen en zich tot God keren.’

KJ Apa kreeg de homofobe tweet van zijn landgenoot onder ogen en besloot hem erover aan te pakken. Op zijn Instagram story deelde de ‘Riverdale’-acteur een screenshot van de conversatie en schreef er het volgende bij: ‘Heel teleurstellende opmerking…Onze rol als christen is om LIEF TE HEBBEN, niet om te oordelen. Wat geeft jou het recht om iemand te veroordelen? Ben jij perfect? Sit down‘.

KJ was bovendien dapper genoeg om Folau te taggen in zijn bericht, wat niet zo vanzelfsprekend is wanneer je ziet hoe breed en gespierd de man is. Wij zouden geen ruzie met hem willen, maar het maakt KJ’s actie alleen maar indrukwekkender. Wat. Een. Held.

Always a pleasure sharing my life/career journey with people. #GIG

A post shared by Israel Folau (@izzyfolau) on

KJ = de droom

Fans begonnen de acteur al snel te bedanken en bij te staan op Twitter. Het internet is erover eens: KJ Apa is een droomman.

  Meer KJ en ‘Riverdale’: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.