Home Celebs Celeb News KJ Apa die met puppy’s speelt, is het schattigste dat je vandaag...

KJ Apa die met puppy’s speelt, is het schattigste dat je vandaag zal zien

Collega Lili Reinhart is jaloers en vraagt zich af waarom zij dat nog niet heeft gedaan.

KJ Apa
© Buzzfeed

Naast ‘Carpool Karaoke’ en ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’ is er nog zo’n videoreeks die wij werkelijk fantastisch vinden. Bij Buzzfeed hebben ze niets beter op gevonden om celebs in een ruimte vol puppy’s te steken en hen al spelend vragen te doen beantwoorden. Dit keer is KJ Apa te gast en het is het schattigste dat je vandaag zal zien.

Een man met een stralende glimlach + een Nieuw-Zeelands accent + puppy’s = hét recept voor een leuke video. Dat moet ook Buzzfeed gedacht hebben toen ze ‘Riverdale‘-acteur KJ Apa uitnodigden voor een nieuwe ‘… Plays With Puppies While Answering Fans Questions’.

Lieve kusjes

Regelmatig verschijnt er zo’n video op het kanaal, maar als je het ons vraagt is dit toch de beste editie tot nu toe. Al in de eerste 30 seconden is de ‘Riverdale’-acteur echt superschattig. Wanneer de hondjes naar hem toe komen, geeft hij hen allemaal lieve kusjes.

KJ Apa beantwoordt vragen zoals ‘Hoe kwam je aan het litteken tussen je wenkbrauwen’ en ‘Met welke collega ga je het meeste om naast de set?’. Wil je dus meer te weten komen over de acteur die de rol van Archie Andrews vertolkt in ‘Riverdale’ en ondertussen helemaal wegsmelten? Bekijk dan onderstaande video!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jaloerse Lili Reinhart

KJ Apa is trouwens niet de enige ‘Riverdale’-ster die al voor het leuke concept gevraagd werd. Ook Charles Melton mocht met puppy’s spelen. En daar is hun collega Lili Reinhart héél jaloers op. Zij vroeg op Instagram Stories aan Buzzfeed waarom zij dat nog steeds niet heeft gedaan. Cute! We hebben zo’n gevoel dat we heel binnenkort een video met de actrice mogen verwachten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.