Home Celebs Celeb News KJ Apa zit op TikTok en zijn video’s zijn hilarisch

KJ Apa zit op TikTok en zijn video’s zijn hilarisch

Je raadt nooit wat zijn gebruikersnaam is...

kj apa tiktok
© Getty

We maakten eerder al een overzicht van de Netflix-talenten die op TikTok zitten. Jammer genoeg ontbraken daarin de ‘Riverdale’-acteurs en -actrices. Maar nu mogen we toch een castlid aan dat lijstje toevoegen. KJ Apa en zijn TikTok-gebruikersnaam zijn hi-la-risch!

KJ Apa uploadde vannacht zijn allereerste video op het TikTok-account @fifiisqueen (we know right??). Hoe hij op de naam is gekomen, is niet helemaal duidelijk, maar de ‘Riverdale’-acteur vindt het zelf alleszins een geniale naam ‘Mijn naam is, ik hou ervan, @fifiisqueen’, lacht hij op Instagram Stories. Hij vertelt ook dat hij verslaafd is aan TikTok en roept iedereen op om hem te volgen.

KJ heeft op TikTok al meer dan 93.000 volgers. Zelf volgt hij maar één gebruiker: zijn ‘Riverdale’-collega Drew Ray Tanner. Op KJs account staan ondertussen al drie video’s op zijn TikTok-account. Vooral met de tweede lachen we ons helemaal kapot. We vragen ons af wat hij nog allemaal voor ons in petto heeft. De acteur heeft tijdens de lockdown trouwens zijn baard laten groeien. Hij ziet er meteen veel ouder uit!

@fifiisqueen##freefifi♬ Myself – Bazzi

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.