Home Celebs Celeb News Komt bad guy Kai terug naar ‘The Vampire Diaries’ voor het laatste...

Komt bad guy Kai terug naar ‘The Vampire Diaries’ voor het laatste seizoen?!

The Vampire Diaries
Foto: Giphy
We hopen allemaal nog steeds dat Nina DobrevElena – een comeback maakt in het achtste en allerlaatste seizoen van ‘The Vampire Diaries‘. Nog een personage dat we graag zien terugkeren is natuurlijk hottie en bad guy Malachai ‘Kai’ Parker. En het ziet ernaar uit dat onze dromen werkelijkheid kunnen worden!

Chris Wood, die Malachai ‘Kai’ Parker speelt, kon het niet laten om zijn fans te teasen op Twitter. Waardoor wij ons beginnen afvragen of Kai dan toch nog een comeback maakt in het allerlaatste seizoen?

Bewijsstuk 1

De geruchten begonnen met een super geheimzinnige tweet van Chris Wood. Een fan vroeg Chris wat Kai aan het doen was en dit was zijn antwoord:

Is dit een subtiele hint dat Kai wel degelijk zijn weg terug zal vinden uit de hel? Als je mee bent met het nieuwe seizoen dat momenteel in Amerika op The CW Network speelt of de spoilers hebt gelezen, weet je dat het natuurlijk een mogelijkheid is, met alles wat er momenteel aan de hand is in seizoen 8. Het zal wel moeilijk zijn om Kai effectief weer tot leven te brengen, aangezien Damon hem onthoofdde (auwtch) in het zesde seizoen, maar alles is mogelijk in TVD. Misschien zien we hem inderdaad terugin de hel , hand in hand met de duivel Cade?

Tweede bewijs

Een nog grotere hint is een tweet van een week later. Chris Wood verontschuldigde zich omdat hij er niet bij kon zijn in Orlando om zijn fans te ontmoeten. En dit voegde hij er aan toe: ‘Maar mijn druk schema kan mogelijk goeie dingen betekenen voor jullie…’ . Oh my god!

En een selfie met Stefan Salvatore!

Derde en laatste mogelijke bewijs: zes dagen geleden postte Paul WesleyStefan Salvatore – een selfie met Phoebe Tonkin en niemand minder dan Chris Wood. Jep!

Our son Chris

A post shared by Paul Wesley (@paulvedere) on

Pure evil, maar cute

Malachai ‘Kai’ Parker, gespeeld door Chris Wood, is misschien wel pure evil, maar toch heeft hij op een of andere manier ons hart gestolen met zijn charmes. We kunnen zoveel redenen bedenken waarom hij een van onze favorieten was. Hij is super cute, zelfzeker, hij kan koken, heeft coole krachten en hoe evil hij ook kan zijn, hij kan zich wel degelijk ook schuldig voelen. Do we need to say more?

Wij zijn zo excited voor het laatste seizoen! Het zou alleszins een mooi einde betekenen voor alle fans, als we Elena én Kai kunnen terugzien. Ook al zouden we liever hebben dat de serie gewoon nooit eindigt…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.