Home Celebs Celeb News Komt Disney ook met een live-action versie van ‘The Little Mermaid’?

Komt Disney ook met een live-action versie van ‘The Little Mermaid’?

The Little Mermaid
Foto: We Heart It
Afgelopen week kregen we voor het eerst de prachtige trailer van de live-action versie van Beauty and the Beast te zien, wat ons alleen nog maar ongeduldiger maakte om de remake te zien. En ook voor Disney smaakt het duidelijk naar meer, want er zou nu ook een remake worden gemaakt van The Little Mermaid. 

De Kleine Zeemeermin 2.0

Live-action films zijn hot! Zo bracht Disney dit jaar een remake uit van The Jungle Book en kunnen we volgend jaar Emma Watson aan het werk zien als Belle in de live-action versie van Beauty and the Beast.

Nu doet het nieuws de ronde dat Disney met het idee zou spelen om nog een remake te maken, en wel een van The Little Mermaid. Woehoe! Het nieuws werd nog niet officieel bevestigd, maar volgens de Amerikaanse filmwebsite Deadline zouden de productiechefs rond de tafel zitten om het plan voor een live-action versie van De Kleine Zeemeermin te evalueren.

“Hoe? Er was toch al een remake in de maak?”, horen we je denken. Klopt! Ook Universal Pictures is bezig aan een Kleine Zeemeermin 2.0 en wel met Chloë Moretz in de hoofdrol. Al zou die versie gebaseerd zijn op het originele verhaal van Hans Christian Andersen en daarom ook donkerder zijn dan de animatiefilm die wij van Disney kennen.

Wij duimen alvast dat Disney zijn plannen verder zet en kunnen niet wachten om te ontdekken welke actrice de rol van Ariël zal neerzetten!

Nog meer filmnieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.