Home Celebs Celeb News OMG: kondigt Ariana Grande met deze tweet haar nieuwe single aan?

OMG: kondigt Ariana Grande met deze tweet haar nieuwe single aan?

Na weken radiostilte post de zangeres eindelijk iets op Twitter én Instagram.

Ariana Grande
© Photo News

Fans van Ariana Grande, slaak maar een gilletje, want de zangeres heeft opnieuw van zich laten horen op sociale media. En het lijkt erop dat ze met deze boodschap haar gloednieuwe single aankondigt. Wij zijn echt zó excited!

Na de aanslag die vorig jaar op 22 mei plaatsvond tijdens een concert van Ariana Grande in Manchester, werd het stil rond de zangeres. Ze stond nog op het podium tijdens het herdenkingsconcert One Love Manchester, maar de rest van haar tour annuleerde ze meteen. Ook op sociale media hoorden we niets meer van de zangeres. Tot nu…

No tears left to cry

Een tijdje geleden werd er gefluisterd dat er een nieuw album van Ariana Grande in de maak is. Haar inspiratie zou ze gehaald hebben uit haar ervaringen van de afgelopen twee jaar, maar Ariana herself reageerde nog niet op deze geruchten. Gelukkig houdt de zangeres ons niet té lang in spanning, want vandaag postte ze een opvallende boodschap op Twitter en Instagram.

De eerste tweet van de zangeres – sinds begin januari – bevat een druppel/traan. Nadien liet ze weten dat ze haar fans heeft gemist, maar haar laatste tweet is de opvallendste. Daarin staat ‘no tears left to cry‘ te lezen. Is dit de titel van haar nieuwe album? Een nieuwe single? Of misschien wel een nieuwe samenwerking? Liefste Ari, wij willen het weten!

Ariana verklapte voor de rest nog niets, maar gelukkig kunnen we op de steun van haar manager Scooter Braun rekenen. In één tweet bevestigt hij namelijk al onze vermoedens. ‘Het wachten is bijna voorbij. Deze vrijdag lanceert Ariana Grande haar nieuwe single’, schrijft hij. We’ll keep you posted!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.