Home Celebs Celeb News Kris Jenner over geruchten dat Tyga de vader is: ‘Dat zijn stomme...

Kris Jenner over geruchten dat Tyga de vader is: ‘Dat zijn stomme verzinsels’

Ze maakt voor eens en altijd komaf met de geruchten over Stormi's papa.

Kris Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner beviel vorige maand van dochtertje Stormi. De papa is Travis Scott, met wie de it-girl sinds april vorig jaar samen is. Daarvóór had ze jarenlang een relatie met Tyga, waardoor geruchten nu de ronde doen dat hij de echte vader is. Mama Kris maakt daar nu eens en voor altijd komaf mee.

De jongste telg uit de Kardashian/Jenner-familie beviel begin februari van wat volgens het internet de schattigste baby ooit is. Het meisje kreeg de bijzondere naam Stormi. De queen of social media hield haar zwangerschap al die maanden verborgen om zich in alle rust voor te bereiden op het moederschap. Door die geheimzinnigheid staken verschillende geruchten de kop op over wie de echte vader zou zijn.

Pril

Kylie was immers jarenlang samen met haar zogenaamde soulmate en beste vriend Tyga. De twee gingen vorig jaar in april uit elkaar, en niet lang daarna leerde ze rapper Travis Scott kennen. Die laatste is de vader van haar dochtertje. Omdat de relatie van Kylie en Travis nog te pril was om al aan kindjes te denken – laat staan er na 1 à 2 maanden al effectief werk van te maken – geloven heel wat mensen niet dat hij de echte vader is.

‘My kid’

Die geruchten werden gevoed door een Snapchat-post van Tyga himself. Hij schreef bij een foto van een zwangere Kylie ‘Hell na, that’s my kid’, maar verwijderde de post snel daarna. Kylie zelf postte een hartverwarmend filmpje van haar zwangerschap online, waarin Travis duidelijk niet van haar zijde week. Maar zelfs dat is niet voldoende om de ‘Wie is de papa?’-vraag uit de wereld te helpen, zeker omdat we ondertussen al verschillende beelden te zien kregen van Stormi, maar verdacht weinig foto’s waarop we haar samen met de kersverse papa konden bewonderen. Foto’s van Kylies nu alweer slanke lijn, haar zussen, grootmoeder, dressing en nieuwe auto sieren haar Instagrampagina, maar van Travis ontbreekt voorlopig elk spoor…

Stomme geruchten

De bekende Australische radiopresentatoren Kyle en Jackie O besloten de vraag dan maar op de man – of beter gezegd: de vrouw – af te stellen en belden mama Kris Jenner op. Want wie kan er beter duidelijkheid scheppen dan de matriarch van de Kardashian/Jenner-familie? Kris weerlegde voor het eerst officieel de beweringen dat Tyga de papa zou zijn van Stormi. ‘Nee, dat waren zoals gewoonlijk stomme geruchten die de ronde deden op het internet’, aldus Kris. ‘Jullie weten toch beter dan dat?’

De moeder heeft gesproken!

Tekst: Herlinde Matthys

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.