Home Celebs Celeb News Kylie Jenner heeft 51% van Kylie Cosmetics verkocht voor 600 miljoen dollar

Kylie Jenner heeft 51% van Kylie Cosmetics verkocht voor 600 miljoen dollar

Wel zou ze nog verantwoordelijk blijven voor alle creatieve beslissingen.

kylie jenner
© Getty

Men fluistert al een tijdje dat Kylie Jenner een deel van Kylie Cosmetics wil verkopen. Ondertussen is de beslissing gevallen, want Coty Inc., het bedrijf dat onder meer Rimmel en OPI bezit, kondigde vandaag aan dat ze 51% van de aandelen overgekocht hebben voor 600 miljoen dollar.

Volgens een persbericht zou het gaan om een strategische samenwerking tussen Kylie Jenner en Coty. Zo zullen samen werken aan de toekomst van het merk en blijft Kylie verantwoordelijk voor alle creatieve beslissingen.

Samenwerking met Coty

Een statement stelt fans van de realityster en Kylie Cosmetics alvast gerust. Zo zullen haar lip kits en andere producten altijd een touch of Kylie blijven bevatten. ‘Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Coty en op deze manier nog meer fans te bereiken.’

Dankzij de samenwerking kan Jenner zich meer concentreren op de creatie en ontwikkeling van elk product terwijl haar merk uitgebouwd wordt tot een internationale waarde. Volgens het statement zou de deal tussen de partijen midden volgend jaar rond zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.