Home Celebs Celeb News Kylie Jenner laat de oren van baby Stormi piercen

Kylie Jenner laat de oren van baby Stormi piercen

De kersverse mama kreeg daar heel veel commentaar op.

Kylie Jenner
Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner heeft zopas nog commentaar gekregen op het feit dat ze volgens Forbes de jongste miljardair ooit zal worden als ze zo blijft doorgaan. Nu ligt de it-girl alweer onder vuur, maar dan om een heel andere reden. De kersverse moeder heeft namelijk de oren van baby Stormi laten piercen.

Het piercen van de oren, vanaf welke leeftijd kan het? Daarover bestaat al jarenlang discussie, en daarin is nu ook Kylie Jenner verzeild geraakt. De mama heeft namelijk gaatjes laten steken in de oren van haar vijf maanden oude Stormi. Daarop is heel veel reactie gekomen van de buitenwereld.

Recente video

In een recente video is te zien hoe Kylie haar kindje kusjes geeft, terwijl Stormi met de haren van haar mama speelt. Superschattig! Toch hadden mensen eerder oog voor het feit dat de baby oorbellen heeft.

THIS IS SO CUTE 7/11/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Niet oké

Velen vinden het namelijk niet kunnen dat een baby van vijf maanden oud al gaatjes heeft. Dat lieten ze dan ook blijken in reacties onder de video en op Twitter.

Toch zijn er ook heel veel mensen die Kylie steunen en die het commentaar overdreven vinden.

Grote zus Khloé

Kylie is trouwens niet de eerste celeb die commentaar krijgt op het feit dat de oren van haar kind gepiercet zijn. In juni kreeg ook grote zus Khloé Kardashian kritiek omdat baby True, die toen nog maar twee maanden oud was, ook gespot werd met oorbellen. In het verleden werd ook Angelina Jolie al op de vingers getikt om dezelfde reden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.