Home Celebs Celeb News ZIEN: Kylie Jenner deelt foto van haar babybuik op Halloween vorig jaar

ZIEN: Kylie Jenner deelt foto van haar babybuik op Halloween vorig jaar

Ze schitterde in een prachtig engelenkostuum met gigantische vleugels.

Photo News

Vorig jaar verdween Kylie Jenner volledig van de aardbol omwille van haar zwangerschap, maar dat wil niet zeggen dat ze geen foto’s voor zichzelf heeft gemaakt. Nu heeft ze een kiekje van Halloween 2017 gedeeld met haar volgers, en daarop is ze te zien in een prachtig engelenkostuum en mét babybuik.

Exact een jaar geleden was Kylie Jenner zwanger van Stormi Webster. Ze zweeg in alle talen over haar zwangerschap tot ze bevallen was. Tijdens die periode verschenen dan ook amper foto’s van de it-girl. Op Halloween postte ze wel een video met beste vriendin Jordyn Woods, maar natuurlijk enkel van haar bovenlichaam.

View this post on Instagram

♥️? Fire & Ice

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Engelenkostuum met gigantische vleugels

Nu is er, exact een jaar later, een foto op haar Instagram Stories verschenen waarop ze wel te zien is met een zwangere buik! Ze schitterde in een prachtig engelenkostuum met gigantische vleugels. Als onderschrift schreef ze bij de foto: ‘Throwback naar vorig jaar, Stormi aan het koken’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.