Home Celebs Celeb News OH MY: Kylie Jenner (20) is bevallen van een dochtertje

OH MY: Kylie Jenner (20) is bevallen van een dochtertje

Het jongere zusje van Kim Kardashian maakte een 11 minuten (!) durende video waarin ze haar zwangerschap én bevalling documenteerde.

kylie jenner
@kyliejenner via Instagram

Na enkele bijzonder mysterieuze maanden, kondigde Kylie Jenner (20) gisterenavond zelf op haar Instagrampagina aan dat ze afgelopen donderdag beviel van een dochtertje. De vader van de baby is Jacques Webster aka rapper Travis Scott (25).

Is Kylie Jenner nu zwanger of niet? Het is een vraag die heel wat Kardashian/Jenner-fans al maanden bezighoudt. Kylie antwoordde gisterenavond laat voor ‘t eerst op de geruchten… Met de aankondiging dat ze afgelopen donderdag beviel van een gezond dochtertjeSurprise!

Kylie vertelt verder dat ze er bewust voor koos om haar zwangerschap buiten de media te houden. De 20-jarige Jenner wou zich zo positief, stressvrij en gezond mogelijk kunnen voorbereiden op haar rol als mama.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hello, Chicago!

Kylie postte ook een video die haar afgelopen negen maanden samenvat. Er zijn heel wat beelden van een zwangere Kylie te zien. Aan het einde van de video hoor je zelfs hoe ze bevalt van haar dochtertje. Een naam is momenteel nog niet bekend.

Uit de beelden kunnen we afleiden dat rapper Travis Scott (25) tijdens de zwangerschap aan Kylies zijde bleef. Kylie en Travis leerden elkaar in april afgelopen jaar kennen. Als we het rekensommetje maken, kunnen we concluderen dat Kylie één à twee maanden na hun ontmoeting al zwanger was.

Kylie en Travis leerden elkaar in april afgelopen jaar kennen. Eén à twee maanden na hun ontmoeting was ze al zwanger.

Opvallend: Kim Kardashians kersverse derde kindje Chicago West, dat vorige maand het levenslicht zag via een draagmoeder, maakt aan het eind van Kylies video haar publieke debuut.

Bekijk de elf (!) minuten durende video hieronder:

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.