Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: Kylie Jenner knipt haren in een bob en kiest meteen een...

ZIEN: Kylie Jenner knipt haren in een bob en kiest meteen een lange bruine pruik uit

En we moeten zeggen: die staat haar fan-tas-tisch.

Kylie jenner
© Getty

Kylie Jenner liet enkele dagen geleden haar haren in een bob knippen, maar ze lijkt haar lange haren alweer te missen, want de it-girl verscheen met een gloednieuwe pruik op Instagram. En dit keer koos ze geen opvallende kleur, zoals platinablond, roze of groen!

Wij zijn ondertussen de tel kwijt met hoeveel pruiken en haarkleuren Kylie Jenner al op Instagram of op straat is verschenen, maar één ding is zeker: het zijn er veel! Nu heeft de 22-jarige nog een exemplaar aan haar collectie toegevoegd.

Af en toe deelt Kylie Jenner een foto van haar echt haar en dat deed ze onlangs opnieuw na een kappersbeurt. De it-girl deelde een video van haar nieuw kapsel op Snapchat, waarbij ze de volgende caption schreef: ‘@jesushair zei dat hij mijn kapsel zou opfrissen en hij heeft al mijn haar afgeknipt’.

View this post on Instagram

Haircut??‍♀️ @jesushair

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

New vibe

Waarschijnlijk bedoelde ze het al lachend, maar toch verscheen de jongste Kardashian-zus niet lang daarna met een lange bruine pruik op Instagram. En we moeten zeggen: die staat haar fan-tas-tisch. Onder de selfie schreef ze ‘new vibe’.

View this post on Instagram

new vibe ??

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We zijn benieuwd in welke pruiken Kylie de komende tijd nog zal verschenen. We weten namelijk allemaal dat ze niets liever doet dan van kapsel veranderen. Can you blame her?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.