Home Celebs SAY WHAT: het internet is ervan overtuigd dat Kylie Jenners bodyguard de...

SAY WHAT: het internet is ervan overtuigd dat Kylie Jenners bodyguard de vader is van haar dochter Stormi

En wij snappen helemaal waarom!

kylie jenner
Foto: @kyliejenner

Twittergebruikers zijn ware professionals als het aankomt op verspreiden van (grappige) geruchten. Vooral bij celebs laten ze zich al eens graag gaan. Dit keer is iedereen ervan overtuigd dat de bodyguard van Kylie Jenner (20) de vader is van haar drie maanden oude dochter Stormi, en dus niet Travis Scott (26). Stormi en bodyguard Tim Chung lijken namelijk als twee druppels water op elkaar!

In augustus werd het internet helemaal gek toen ze voor het eerst de knappe bodyguard van Kylie Jenner zagen. De jongen in kwestie heet Tim Chung en heeft ondertussen al meer dan 550.000 volgers op Instagram.

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Is Tim Chung Kylie Jenners baby daddy?

Nu komt de knappe bodyguard opnieuw in het nieuws, gelinkt aan de jongste telg van de clan Jenner-Kardashian. Twitter is er namelijk van overtuigd dat Chung de vader is van Stormi Webster, de drie maanden oude dochter van Kylie (20) en – officieel – Travis Scott, artiestennaam van Jacques Webster (26).

Geheel van de pot gerukt is de theorie niet. Baby Stormi en Tim lijken namelijk enorm op elkaar. Zo lijken ze niet alleen dezelfde ogen, maar ook gelijkaardige lippen te hebben. Kijk zelf maar eens.

‘Travis heeft zich een breuk gelachen met de meme’

Wow! Kylie Jenner heeft nog niet gereageerd op de geruchten en zal dat waarschijnlijk ook niet doen. Het is namelijk niet de eerste keer dat een andere vader wordt aangewezen. Tijdens haar zwangerschap waren fans ervan overtuigd dat haar ex Tyga (28) de biologische papa van Stormi was, omdat Kylie erg kort na hun breuk zwanger raakte.

Kylie vindt het hilarisch dat haar fans denken dat haar bodyguard Stormi’s vader kan zijn en niet Travis.

Volgens een insider trekt de it-girl zich niets van de roddels aan en vinden de ouders het zelfs grappig. ‘Kylie vindt het hilarisch dat haar fans denken dat haar bodyguard de vader kan zijn en niet Travis. Travis ook, trouwens. Die lachte zich een breuk met de meme’, aldus een bron dichtbij het koppel.

😎

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nog meer nieuws over de zusjes Jenner: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.