Home Celebs Celeb News WOW: Kylie Jenner wordt jongste miljardair van de Verenigde Staten

WOW: Kylie Jenner wordt jongste miljardair van de Verenigde Staten

Toch is er heel wat commentaar gekomen op die status.

Kylie Jenner

We hadden het er nog maar net over hoe populair de make-uplijn van Kylie Jenner op zo’n korte tijd geworden is. Nu staat de it-girl te pronken op de cover van Forbes Magazine. Met een geschat vermogen van 900 miljoen euro is ze dankzij haar Kylie Cosmetics hard op de weg de jongste miljardair ooit te worden.

Terwijl wij onze laatste euro’s moeten verzamelen om nog maar een frappuccino in Starbucks te kunnen betalen, mag de 20-jarige Kylie Jenner zich nu al bijna de jongste selfmade miljardair ooit van Amerika noemen. Drie jaar geleden lanceerde de it-girl op eigen houtje haar make-uplijn Kylie Cosmetics.

770 miljoen euro

Nu wordt haar vermogen dankzij haar merk, haar inkomsten van ‘Keeping Up With The Kardashians‘ en ‘Life of Kylie‘, en samenwerkingen met merken zoals Puma geschat op 900 miljoen dollar, ongeveer 770 miljoen euro. Daarmee is ze de jongste in de ranking van rijkste Amerikaanse vrouwen die het op eigen kracht gemaakt hebben, opgesteld door Forbes Magazine. Als ze nog een jaar zo doorgroeit, zal ze oprichter van Facebook Mark Zuckerberg aftroeven en zo de jongste miljardair ooit worden – mannen en vrouwen.

‘Selfmade’

Toch is op de benoeming heel wat commentaar gekomen. En dan specifiek op het woord ‘selfmade‘. Volgens velen heeft Kylie Jenner het namelijk helemaal niet in haar eentje gedaan en heeft ze veel geluk gehad met de familie waarin ze geboren is. Die berichten doen nu de ronde op Twitter.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.