Home Celebs Celeb News OEPS: Kylie Jenner krijgt kritiek na eerste aflevering van realityreeks ‘Life Of...

OEPS: Kylie Jenner krijgt kritiek na eerste aflevering van realityreeks ‘Life Of Kylie’

Kylie Jenner

Maandagavond ging Kylie Jenners eigen realityreeks ‘Life Of Kylie’ in première. Ky had haar fans beloofd een andere kant van zichzelf te laten zien en te tonen wie ze echt is. Maar volgens velen bestond de eerste dubbelaflevering vooral uit veel gezaag over haar ‘zwaar leven’. En dat pikt niet iedereen…

In de eerste twee afleveringen van ‘Life Of Kylie’ – die onmiddellijk na elkaar werden getoond – krijgen we Kylie te zien die kleren past, met haar honden speelt, optrekt met haar bestie Jordyn Woods en vooral veel praat over haar leven. Het zijn die uitspraken die nogal wat kwaad bloed zetten op Twitter. Kylie, die opgroeide met veel geld maar ook veel aandacht van de media en de hele wereld, heeft het meerdere keren over hoe zwaar haar leven is.

Geen galabal, wel veel geld

Zo is Ky niet naar haar galabal kunnen gaan op het einde van het middelbaar omdat ze de laatste jaren thuisonderwijs kreeg. ‘Ik heb meerdere van mijn schoolvrienden ontvolgd rond de tijd van het galabal omdat het te pijnlijk was om de foto’s te zien.’ Veel kijkers voelen mee met de jongste Jenner, terwijl anderen vinden dat ze niet te klagen heeft: Kylie mocht namelijk al twee keer naar het Met Gala, hét mode-evenement van het jaar! Anderen vinden dan weer dat Kylie wat dankbaarder moet zijn voor het feit dat ze opgroeide met veel geld, en dat ze dus geen recht op klagen heeft.

Vooral bij het fragment waarin Kyles vertelt dat ze ‘zichzelf soms moet dwingen met haar Lamborghini te rijden’, omdat ze zo veel auto’s heeft en ze het peperduur geval bijna nooit uithaalt, trokken veel kijkers grote ogen. Een kleine tip voor Kylie: mensen houden niet zo van rich people die pronken met hun rijkdom…

Kylie heeft het bovendien over hoe ze niet gemaakt is om beroemd te zijn, en de fame eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Maar euhm, waarom toont ze heel haar leven dan op Instagram, Snapchat én in een realityreeks?

Gelukkig heeft Kylie haar fans die haar door dik en dun steunen en de show ge-wel-dig vinden. We zijn toch ook benieuwd wat we nog te weten gaan komen over Ky! Voor de nieuwsgierigen: een kleine recap van de allereerste aflevering.

Meer celeb news:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.