Home Celebs Beauty Kylie Jenner vernoemt twee lip kits naar singles van Taylor Swift

Kylie Jenner vernoemt twee lip kits naar singles van Taylor Swift

Treedt Kylie in de voetsporen van grote zus Kim met deze diss?

Kylie Jenner valentijnscollectie
© photo news

Valentijn staat voor de deur, dat betekent heel wat beauty releases aan de vooravond van de hoogdag van de liefde. Ook Kylie Cosmetics komt met een nieuwe collectie. Al ontdekten wij iets vreemds bij het lezen van de namen van de producten…

Zoals jullie vast weten, liggen Kylies grote zus Kim Kardashian en hubby Kanye ‘Ye’ West al sinds september 2009 in de clinch met Taylor Swift. De ruzie begon toen Kim een reeks Snapchat-filmpjes postte waarin een telefoongesprek tussen Kanye en Taylor te horen is. Het gesprek gaat over de ‘FAMOUS‘-video van Kanye waarin hij beweert dat Taylor haar bekendheid te danken heeft aan hem.

Gloss ‘Exposed’

Ook Kylie zelf werd er al van verdacht de zangeres te dissen op Instagram door vlak na de beruchte Taylor/Kimye ‘Famous’-twitterfeud een foto van de lipgloss ‘Exposed’ te posten. Zo wou de influencer benadrukken Taylor haar carrière te danken zou hebben aan Kanye.

View this post on Instagram

#Exposed

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Nu lijkt het erop dat Kylie Jenner met haar nieuwste Kylie Cosmetics-valentijnscollectie opnieuw een steek uitdeelt aan Taylor. Wat ons verbaast, zijn de namen van enkele van de lip kits in deze collectie. Want ze zijn (toevallig?) vernoemd naar twee van Taylor Swift’s bekendste singles: ‘Story of us’ en ‘Forever and always’. Wat vreemd is sinds Taylor al jaren in de clinch ligt met Kylies familie.

View this post on Instagram

THE VALENTINE COLLECTION! 💋♥️ 2.1.19

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Daarom is het dus moeilijk te geloven dat Kylie deze namen niet met opzet koos. Zijn deze nieuwe lip kits haar antwoord op onderstaande meme waarin fans om een ‘Snake’-lip kit vroegen? ‘Snake’ is namelijk Taylors bijnaam in de media, met dank aan Kim Kardashian. Maar Taylor maakte van die slang gewoon haar handelsmerk, want haters gonna hate. Of is het allemaal een verkooptechniek? Drama sells en dat weet Kylie ongetwijfeld als de beste.

Geef jij Kylie het voordeel van de twijfel? Haar collectie is vanaf 1 februari beschikbaar op kyliecosmetics.com

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.