Home Celebs Celeb News UH OH: single Kylie Jenner trekt na feestje naar…Tyga

UH OH: single Kylie Jenner trekt na feestje naar…Tyga

Kylie en Tyga waren samen tot begin 2017, waarna ze met Travis Scott begon te daten.

Kylie Jenner
© Getty

Kylie Jenner en Travis Scott, de papa van haar dochter Stormi, zouden uit elkaar zijn. Dat nieuws ging woensdag de wereld rond. Diezelfde dag werd single Kylie gespot aan de studio van haar ex Tyga. Keert ze terug naar haar eerste grote liefde?


Hoewel de breuk tussen Kylie en Travis volgens de geruchten ‘niet definitief’ zou zijn, voorspelt dit nieuws toch niet veel goeds. Kylie werd om 2u ’s nachts gezien aan de muziekstudio waar Tyga aan het werken was, terwijl ze met een vriendin uit haar Rolls Royce stapte. Ze zou met wat vrienden van een feestje gekomen zijn, vermoedelijk om een kleine afterparty te houden bij Tyga.

Na 45 minuten zouden Kylie en haar vriendin Stassi weer naar buiten gekomen zijn, rond dezelfde tijd als Tyga zelf. Ze gebruikten wel verschillende uitgangen, waarschijnlijk zodat paparazzi geen foto’s van hen samen konden nemen.

Natuurlijk kunnen Kylie en Tyga gewoon vrienden zijn die samen optrekken, maar het moet niet fijn zijn voor Travis om dit te horen. Zeker niet omdat er gezegd wordt dat er nog hoop is voor hun relatie. Rapper Tyga was Kylies eerste grote liefde. Ze begonnen een relatie toen zij nog maar 17 jaar – hij was toen 24 – was en gingen zo’n drie jaar later uit elkaar. Enkele maanden later begon Kylie iets met Travis Scott, nadat ze samen optrokken op Coachella.

PR-stunt?

Ondertussen denken heel wat fans dat de breuk tussen Kylie en Travis opgezet spel is. Net nadat het nieuws uitkwam, deelde Travis namelijk onderstaande afbeelding op Instagram. Het lijkt er sterk op dat dit de cover van Travis’ nieuwe album wordt, dat waarschijnlijk heel binnenkort zal uitkomen. Die timing vinden veel fans verdacht en doet denken aan een typische Kris Jenner-truc. De breuk zal bovendien voor een interessante verhaallijn zorgen in ‘Keeping Up with the Kardashians’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.