Home Celebs Celeb News Kylie Jenner rekent voorgoed af met spammers op haar Instagram

Kylie Jenner rekent voorgoed af met spammers op haar Instagram

Kylie Jenner
Foto: Reporters
Niemand is zó instafamous als Kylie Jenner, maar die populariteit komt ook met nadelen. Elke dag spammen duizenden mensen de foto’s van King Kylie vol met comments waarin ze hun eigen pagina’s promoten of om likes vragen. En dat is de kleinste Kardashian-Jenner kotsbeu.

Vorige week kwam Instagram met een nieuwe update op de proppen die eerst kon uitgetest worden door accounts met veel comments, zoals dat van Kylie. Instagrammers zouden dankzij de update kunnen zoeken in de reacties op hun foto’s, bepaalde woorden erin kunnen bannen of gewoon de reacties helemaal uitzetten. Terwijl Chrissy Teigen, de vrouw van John Legend, er nog voor koos om de woorden ‘Trump’ en ‘Whore’ te verwijderen, ging Ky voor de drastische oplossing: alles uit. Yup, het is nu onmogelijk om een reactie te plaatsen op Kylie’s Instagram. Ze legde op Twitter aan haar fans uit waarom ze daarvoor koos.

Geen idee wat LB’s zijn? Wij ook niet, en een tweetende fan evenmin. Kylie kwam snel met de verklaring: Like Back.

Kylie zegt duidelijk dat ze het uitprobeert, dus misschien zet ze binnenkort de reacties wel weer aan. Al kunnen we ons wel voorstellen dat het een opluchting is om niet alleen de spam, maar ook de haatreacties niet meer te zien. Als Kylie zich er beter bij voelt, zijn wij helemaal cool.

Meer over de Jenner sisters:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.