Home Celebs Celeb Style & Beauty Kylie Jenner bewijst dat de vlecht nog steeds het ultieme festivalkapsel is

Kylie Jenner bewijst dat de vlecht nog steeds het ultieme festivalkapsel is

Haar look voor Coachella was simpel, maar had toch nog nét dat tikkeltje extra.

Kylie Jenner
© Getty

In de Verenigde Staten hebben ze net Coachella achter de rug en is voor ons dus tijd om de eerste festivaltrends te spotten. Kylie Jenner bewijst alvast dat vlechten nog steeds in zijn en dat die helemaal niet ingewikkeld hoeven te zijn. Met enkele leuke accessoires heeft ze haar kapsel namelijk op een erg makkelijke manier een update gegeven.

Coachella is de plek om de aankomende festivaltrends te spotten en afgelopen weekend bezorgde Kylie Jenner ons alvast wat inspiratie voor komende zomer. Zij liet namelijk zien dat vlechten anno 2019 nog niet passé zijn. Zo gaf ze een simpele vlecht met enkele accessoires een moderne upgrade.

View this post on Instagram

a blessed Easter ✨💫

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Haar lokken zaten voor de gelegenheid in een strakke vlecht waar je bovendien geen haarstyliste voor nodig hebt om hem na te maken. Haar vlechtkapsel was vervolgens versierd met enkele beige en bruine accessoires in de vorm van schelpen en kokosnoten. Verder zie je ook nog enkele wit glazen kruisjes als eerbetoon aan de feestdag van het afgelopen weekend.

Nu schakelde Kylie zelf natuurlijk een kapper in om haar coupe festivalproof te maken. Het is Cesar Ramirez die verantwoorlijk was voor de look, maar hij gaf in een interview wel mee welke producten die je nodig hebt om een gelijkaardig resultaat te bekomen. Als je net zo’n strak resultaat wil, gebruik je eerst best een soort van balsem. Om alles iets meer textuur te geven, heeft hij als tweede stap een gel gebruikt. En om er zeker van te zijn dat alles een hele dag op z’n plek blijft, heeft hij de look nog afgewerkt met een haarspray. Vervolgens breng je gewoon nog enkele speldjes (die momenteel ook erg in zijn) aan and that’s it. Klaar om de festivalweide te veroveren!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.