Home Celebs Celeb News LOL: Lana Condor en haar vriend Anthony proberen een TikTok-dansje te leren

LOL: Lana Condor en haar vriend Anthony proberen een TikTok-dansje te leren

'No wonder all these people on TikTok are so fit.'

lana condor
© Anthony De La Torre via YouTube

Niet enkel Lana Condor heeft een YouTubekanaal waarop ze knotsgekke video’s post. Ook haar vriendje Anthony De La Torre maakte van zijn kanaal, waar hij normaal muziek op post, gebruik om een video met zijn vriendin te posten. Het koppel waagde zich namelijk aan een TikTok-dansje.

Lana Condor is in heel veel dingen goed: zo kan ze acteren en is ze goed met make-up, maar voor TikTok moet ze toch nog een beetje oefenen. Dat is gebleken uit een video die Anthony De La Torre op zijn YouTubekanaal deelde. Daarin proberen hij en de ‘TATBILB’-actrice samen een TikTok-dansje na te doen. Een fan van de zanger creëerde namelijk een choreografie op zijn single ‘Do You Mean It‘.

Frustratie en verwarring

In het begin gaat het héél moeizaam. Vooral Lana lijkt – tot haar eigen frustratie – het dansje maar niet onder de knie te krijgen. De verwarring is van haar gezicht af te lezen. ‘No wonder all these people on TikTok are so fit‘ horen we haar ook op een bepaald moment zeggen. We feel you, girl! In de video probeert het koppel 8 minuten lang om het tot een goed einde te brengen. Benieuwd of het hen uiteindelijk lukt? Je ziet het hieronder!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.