Home Celebs Celeb Style & Beauty Lana Condor deelt ultieme make-uptip voor gezwollen ogen na het huilen

Lana Condor deelt ultieme make-uptip voor gezwollen ogen na het huilen

Ze leerde 'm zelf van een make-upartiest op de set van 'To All The Boys'.

lana condor make-uptip
© Getty

Eerder deze week bewees Lana Condor al dat gekleurde eyeliner hot is! En nu deelt de ‘To All The Boys’-ster ook haar ultieme tip voor als je na een potje huilen de aandacht wil afleiden van die opgezwollen rode ogen.

Lana Condor onthulde in een video voor Vogue al haar beautygeheimen. Daar laat ze tot in detail haar skincare- en make-uproutine zien. Zo ontdekken we dat ze altijd enorm goed zorgt draagt voor haar huid en dat ze voornamelijk producten van Neutrogena gebruikt. We zien de actrice ook met een hilarisch bubbelmasker waardoor ze zelf constant in de lach schiet.

Haar make-uptasje bestaat onder andere uit producten van Selena Gomez’ Rare Beauty. Enkele andere producten haalt ze dan weer uit Korea. Ze is namelijk enorm fan van het trendy make-upmerk 3CE. Haar beautyroutine is héél uitgebreid en op het einde van de video ziet de actrice er dan ook stralend uit.

Maar het belangrijkste dat we leren uit de video is Lana’s tip – die we héél vaak zullen gebruiken – voor als je gehuild hebt. Die opgezwollen rode ogen blijven vaak even hangen en daar heeft zij dus de ideale oplossing voor. Ze leerde de hack zelf van haar make-upartiest op de set van ‘To All The Boys‘.

Blush

‘Ik leerde dit trucje met blush tijdens “To All The Boys”. Er was een dag dat ik heel moe was, ik sliep helemaal niet, ik werkte ongeveer achttien uur per dag en ik had gehuild. Ik voelde me goed achteraf, maar dan ging ik naar de make-upartiest en ik zei “hey, sorry!”. Want als ik huil, zijn mijn ogen heel gezwollen en zie ik er wild uit. En zij zei “We gaan gewoon wat extra blush op je gezicht aanbrengen en niemand zal weten dat je gehuild hebt”‘, aldus Lana in de video. Dat zullen we moeten proberen!

PS huilen is helemaal oké en niets om je over te schamen! Het kan zelfs opluchten om eens goed door te wenen. Verbergen is dan ook zeker geen noodzaak. Maar wie weet wil je deze tip toch weleens wil toepassen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.