Home Celebs ZIEN: Lana Condor toont ons haar everyday look in haar eerste make-uptutorial

ZIEN: Lana Condor toont ons haar everyday look in haar eerste make-uptutorial

De video werd op minder dan een week tijd al meer dan een miljoen keer bekeken!

lana condor
© Getty

Fan van Lana Condor uit ‘To All the Boys I’ve Loved Before’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de actrice heeft nu ook een eigen YouTube-kanaal. En in haar eerste video laat ze ons haar signature make-uplook zien!

Je zou denken dat Lana Condor het met ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ te druk heeft voor iets anders, maar de actrice heeft toch nog een gaatje in haar agenda gevonden. Zo heeft ze namelijk haar eigen YouTube-kanaal opgericht én in haar allereerste video laat ze ons haar dagelijkse make-uplook zien.

Signature look

Haar eerste post was trouwens een groot succes, want op minder dan een week tijd werd het filmpje al meer dan een miljoen (!) keer bekeken. Daarnaast wist Lana ook al 150K volgers te verzamelen. Indrukwekkend, als je het ons vraagt!

In de video vertelt de ‘To All the Boys I’ve Loved Before’-actrice dat het altijd al een droom van haar was om een eigen YouTube-kanaal op te richten. Wat mogen we nu precies verwachten van haar kanaal? In de toekomst is ze van plan om nog meer make-uptutorials op te nemen, maar daarnaast wil ze haar volgens ook meenemen achter de schermen. En dit zowel in haar persoonlijk leven als op de filmset!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.