Home Celebs Celeb News Noah Centineo over het einde van ‘To All The Boys 3’: ‘Het...

Noah Centineo over het einde van ‘To All The Boys 3’: ‘Het voelt goed voor mij’

Het Australische magazine Girlfriend sprak Noah Centineo en Lana Condor over de laatste film en de kans dat het koppel samen zal eindigen.

to all the boys einde
© Katie Yu voor Netflix

Het allerlaatste deel van de ‘To All The Boys’-verfilming staat op Netflix. Heb jij de romcom ondertussen uitgekeken en blijf je nog met vragen achter na het einde? Lana Condor en Noah Centineo hebben in een interview hun kijk erop gegeven.

Opgelet, spoiler alert!

De laatste film van de ‘To All The Boys’-reeks ging afgelopen vrijdag in première op Netflix. Daarin zagen we hoe Lara Jean Covey uiteindelijk voor zichzelf koos en besloot om naar NYU in New York te gaan studeren. Terwijl Peter Kavinsky zijn dromen najaagt kilometers verder – een autorit van bijna 45 kilometer om exact te zijn – aan Stanford in Californië. Maar ze besluiten het erop te wagen, voor forever te gaan en die vier jaar lange afstand gewoon te riskeren. Ze sluiten dan ook een nieuw contract af.

De meningen zullen verdeeld zijn: voor de ene zal het einde van ‘To All The Boys: Always and Forever‘ misschien een beetje té open zijn, terwijl het voor de ander misschien perfect is. Hoe dan ook: we moeten het ermee doen, want de kans dat er nog een vierde film komt, is miniem. Er bestaan namelijk maar drie delen van de boekenreeks van Jenny Han en ook Noah Centineo hoeft het niet.

Tevreden

In een interview met Girlfriend gaf Noah Centineo zijn mening over het einde en vertelde Lana Condor wat ze denkt dat er hierna zal gebeuren tussen haar personage en Peter. Zo vertelde Noah het volgende over een mogelijk vierde deel: ‘Ik denk niet dat er veel meer is (om te vertellen, red.). Ik voel me tevreden. Als ik denk aan alle manieren om afscheid te nemen van een personage, denk ik dat de manier waarop we het hebben gedaan in de derde film, goed voelt voor mij’, aldus de 24-jarige acteur aan het Australische magazine.

Hij hoopt dan ook dat fans tevreden zullen zijn met het einde. ‘Ik denk dat we alles wat we hadden hebben gegoten in deze personages in dit universum. En ik denk niet dat er nog veel over is. Dus ik hoop alleen dat mensen die naar de film kijken, de fans, de mensen die de film hebben gebracht naar wat het nu is, ik hoop dat ze het ontvangen en er blij mee zijn. Omdat we het voor hen hebben gemaakt. Het is niet echt van ons, het is van hen.’

Endgame

Of Lara Jean Covey al dan niet een toekomst heeft met Peter Kavinsky, had Lana het perfecte antwoord voor klaar. ‘Ik weet dat Peter en Lara Jean endgame zullen zijn. Ik geloof in mijn hart dat ze samen zullen zijn en zullen trouwen en elkaars persoon zullen zijn. Ook als dat nu betekent dat ze elk hun eigen weg zullen moeten gaan om te groeien, te leren en zichzelf te vinden als individuen zodat ze terug kunnen komen naar elkaar helemaal klaar om hun leven samen te beginnen, dat is zeker een mogelijkheid. Maar ik denk grotendeels dat ze bij een soort uitgeverij zal werken en hem weer zal vinden.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.