Home Celebs Celeb News Lana Condor deelt schattige setfoto van vervolg op ‘To All The Boys...

Lana Condor deelt schattige setfoto van vervolg op ‘To All The Boys I’ve Loved Before’

To All The Boys I've Loved Before
© Netflix

De opnames voor de tweede ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-film zijn volop aan de gang. Nu heeft Lana Condor een superschattige foto van haar en Noah Centineo van op de set op Instagram Stories gedeeld. Die doet ons nog meer verlangen naar de film!

We weten sinds kort dat de knappe Jordan Fisher de rol van liefdesrivaal John Ambrose op zich neemt en dat hij dus misschien wel tussen Peter Kavinsky (Noah Centineo) en Lara Jean Covey (Lana Condor) zal komen. Toch lijkt het (voorlopig) nog allemaal goed te gaan tussen het filmkoppel. Lana Condor deelde een foto van op de set van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ waarin zij en haar tegenspeler heel schattig zijn.

Bij de Instagram Story schreef de actrice: ‘Jullie favoriete duo komt er sterk aan… Jullie zijn niet klaar voor wat we aan het creëren zijn.

Bromance

En dat is niet het enige hartverwarmende beeld dat al verschenen is. Er is ook een echte bromance ontstaan tussen Noah Centineo, Ross Butler en Jordan Fisher. Check de video’s hieronder! Wij zijn zo jaloers op Lana Condor dat ze haar dagen met hen mag doorbrengen…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer de verfilming van ‘P.S. I Still Love You’ precies op Netflix zal staan, is nog niet duidelijk. De eerste film werd in augustus 2018 gelanceerd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.