Home Celebs Celeb News ‘TATB’-actrice Lana Condor laat zich opmaken door haar vriend

‘TATB’-actrice Lana Condor laat zich opmaken door haar vriend

De toewijding die Anthony De La Torre toont bij het opmaken van zijn lief is te schattig voor woorden.

lana condor
© YouTube Lana Condor

‘My Boyfriend Does My Makeup’-video’s zijn altijd leuk om te bekijken. Zeker als onze favoriete celebs de challenge met hun lief aangaan, zoals Lana Condor die zich liet opmaken door Anthony De La Torre. De hele video is te schattig én grappig voor woorden!

Lana Condor maakt van de lockdown gebruik om haar half miljoen abonnees op YouTube minstens één keer per week tevreden te stellen met een nieuwe video. Deze week is haar vriend Anthony De La Torre te gast. Samen gingen ze de my boyfriend does my makeupchallenge aan. Na nog geen week staat deze video ook al in de top 3 van Lana’s best bekeken video’s en wij begrijpen helemaal waarom.

Toewijding

We zien hoe Anthony van nul begint en Lana een make-uplook geïnspireerd op ‘de natuur en de leegte van de ruimte’ aanmeet. Enkele stappen doet hij verrassend goed, andere dan weer minder. Maar vooral de toewijding die de muzikant toont bij het opmaken van zijn lief is te schattig voor woorden. Voor de jongens die het zelf bij hun lief willen proberen, geeft hij ook uitgebreid uitleg over de verschillende stappen die hij neemt.

Aan het begin van de video geeft hij Lana ook een complimentje en zegt hij dat ze eigenlijk geen foundation nodig heeft, omdat haar huid al zo flawless is. En dat ze zelfs helemaal geen make-up nodig heeft. Awww! Bekijk de video hieronder en we verzekeren je dat je instant vrolijk wordt van het koppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.