Home Celebs Celeb News Laura Tesoro gaat samen met Koen Wauters presenteren

Laura Tesoro gaat samen met Koen Wauters presenteren

Laura Tesoro
Foto: Belga
Het gaat snel voor Laura Tesoro. Na haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in mei, mag ze nu voor het eerst een programma presenteren. Samen met Koen Wauters zal ze in het vierde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ de kandidaten voor en na hun prestaties opvangen.

Goede vrienden

Koen Wauters en Laura Tesoro zijn geen vreemden voor elkaar. In ‘The Voice van Vlaanderen’ was Koen de coach van de energieke krullenbol en sindsdien hebben de twee contact gehouden. Ondertussen mag Laura de zanger van Clouseau een goede vriend noemen. Vorig jaar deed ze aan zijn zijde al een eerste presenteerervaring op in ‘Grote Ster, Kleine Ster’, het VTM-programma met BV’s en hun kinderen, maar toen was ze nog zijn sidekick. In ‘Belgium’s Got Talent’ zullen de twee een volwaardig duo vormen.

Te gek dat ik ‘Belgium’s Got Talent’ nu ook samen met Koen Wauters mag presenteren. Ik weet echt dat ik in goede handen ben en ga veel van Koen kunnen leren. Maar ik wil me vooral ook laten verbazen door de kandidaten

Vanmiddag starten de eerste audities voor het programma in Antwerpen. Dat zal spijtig genoeg zonder Karen Damen zijn – snif – maar wel met nieuwe juryleden Ann Lemmens, Dan Karaty, Stan Van Samang en Niels Destadsbader. Die laatste twee maken het gemis van Karen toch een beetje goed, niet?

Karen Damen als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ (Foto: Medialaan)

Meer BV’s:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.