Home Celebs Celeb News Laura Tesoro over ontmoeting met Jordan: ‘Ik vond hem een knappe barman,...

Laura Tesoro over ontmoeting met Jordan: ‘Ik vond hem een knappe barman, dus ik ben expres in zijn rij gaan staan’

De 'Limits'-zangeres sprak in de nieuwe podcast 'Lotte Gaat Diep' onder andere over liefde, vriendschap en seks.

Laura Tesoro
© MNM

Laura Tesoro vormt ondertussen twee jaar een koppel met haar vriend Jordan Butler en het duo woont ook al samen. In een gesprek met Lotte Vanwezemael voor de nieuwe podcast ‘Lotte Gaat Diep’ sprak de ‘Limits’-zangeres openlijk over die relatie, maar ook over vriendschap, bekendheid, de eerste keer, tampons en zoveel meer.

De ‘Limits’-zangeres was te gast bij Lotte Vanwezemael voor een allereerste aflevering van ‘Lotte Gaat Diep‘, waarin de seksuologe praat met BV’s over liefde, seks en vriendschap. Tijdens dat gesprek van bijna veertig minuten vertelt Laura onder andere over haar lief Jordan, die ze twee jaar geleden leerde kennen tijdens het WK voetbal toen de wedstrijd België tegen Frankrijk uitgezonden werd in Park Spoor Noord, waar hij toen barman was.

Ze vertelt het verhaal van hun eerste kennismaking met plezier aan Lotte. ‘Ik vond dat een mega knappen, ik was expres in zijn rij gaan staan.’ Een misverstand waarbij ze een Duvel kreeg in plaats van een Hugo leidde er uiteindelijk toe dat Laura Jordans nummer scoorde via een kennis. ‘Ik heb zelf zijn nummer niet durven vragen’.

Onzekerheden

Lotte en Laura praten ook over onzekerheden en daarover heeft de zangeres trouwens raad voor jongeren die er zelf mee kampen: ‘Ik denk dat het belangrijk is dat je dingen vindt die je mooi vindt aan jezelf en die accentueert. Ik ben helemaal niet dik of mollig, maar ik heb wel dat buikske dat ik nooit weg krijg. Ik draag dan gewoon altijd een hogetaillebroek en niemand ziet dat. Met de bovenkant van mijn buik ben ik wel blij, dus ik denk “Ik zal die maar laten zien”. Je moet voor jezelf dingen vinden die je wel mooi vindt.’

Grote tampon

Ook seksuele opvoeding komt aan bod, een thema waar Laura’s ouders redelijk openlijk konden over communiceren. ‘Als ik vragen had, kon ik die stellen. Ik kon ook naar mijn mama stappen en zeggen “Ik wil de pil”. Dat was geen taboe bij ons thuis.’

Over tampons heeft de zangeres trouwens een hilarische anekdote. ‘Op een gegeven moment had ik een mega grote en ik zei “Mama, dat gaat nooit passen” en die zei “Doe niet belachelijk hé, je pakt de pil, als er een piemel in kan, kan er een tampon in ook”‘, vertelt Laura al lachend.

Benieuwd naar wat de BV nog allemaal te vertellen had? Je kan de aflevering van ‘Lotte Gaat Diep’ met Laura Tesoro hieronder beluisteren. Tip: op maandag 27 juli zijn Bab Buelens en Vincent Banic te gast bij de seksuologe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.