Home Celebs Celeb News Maya ‘Robin’ Hawkes broer Levon is gespot op de set van ‘Stranger...

Maya ‘Robin’ Hawkes broer Levon is gespot op de set van ‘Stranger Things’

Het lijkt erop dat een nieuw personage de cast vervoegt.

levon hawke stranger things
© Netflix

Netflix kondigde in oktober 2019 het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ aan. En terwijl we nog niet weten wanneer we precies die nieuwe afleveringen mogen verwachten, zijn de opnames wel terug volop aan de gang. En het lijkt erop dat een nieuw personage de cast vervoegt.

Op Twitter gaan enkele foto’s rond van een nieuwe acteur die genomen zouden zijn op de set van ‘Stranger Things‘. Het gaat om Levon Hawke, de broer van – jawel – Maya Hawke die in het derde seizoen de rol van Robin speelt. Volgens Mail Online vervoegt hij de cast.

Op de foto’s is de 18-jarige zoon van Uma Thurman en Ethan Hawke te zien in punkrockkleren met bijpassend kapsel en make-uplook. Hij zou gespot zijn op de set bij een videowinkel. Of hij effectief de cast vervoegt, werd nog niet officieel bevestigd. Ook welke rol Levon zou spelen in de Netflix Original en of hij een bijrolletje zou spelen of meerdere keren te zien zou zijn, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook andere castleden werden gespot op de set. Zo zien we op andere foto’s op Twitter Maya ‘Robin’ Hawke, Joe ‘Steve’ Keery, Sadie ‘Max’ Sink en Gaten ‘Dustin’ Matarazzo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ naar Netflix komt, is nog niet duidelijk. Wat we wel al weten – dankzij een teaser die de streamingdienst in februari loste – is dat Jim Hopper nog leeft en dat hij zich niet meer in Hawkins bevindt. Spannend! Daarnaast bevestigden de makers in augustus dat het vierde seizoen sowieso niet het laatste is. Yes!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.