Home Celebs Celeb News Liam Hemsworth bevestigt ein-de-lijk wat wij al lang wisten

Liam Hemsworth bevestigt ein-de-lijk wat wij al lang wisten

Liam Hemsworth
Foto: Reporters / Photoshot
Het spelletje heeft nu wel lang genoeg geduurd, moet Liam Hemsworth gedacht hebben. Want in een interview met met GQ Australië heeft hij eindelijk verteld hoe het nu zit tussen hem en Miley Cyrus. Of toch ongeveer.

Are they or aren’t they? 

Dat Liam Hemsworth en Miley Cyrus terug samen zijn, wisten we ondertussen al. Ze deden de afgelopen niet bepaald erg hun best om zich te verstoppen voor paparazzifotografen, getuige deze foto’s.

Zo draagt Miley sinds enkele maanden opnieuw haar verlovingsring – die ze van Liam kreeg toen ze zich in mei 2012 verloofden – én adopteerden de tortelduifjes samen een hond uit het asiel.

I look like a fucking strawberry. #looklikemyfuckingmomdressedmethisam #prettysureihadthissamelookat6

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Maar als hen werd gevraagd hoe de vork nu in de steel zat, zwegen ze allebei als een graf. Tot nu dus. In een interview met het magazine GQ Australia (Australië is Liams geboorteland) zei de 26-jarige acteur er het volgende over:

Als ik iets voel, dan voel ik het gewoon en dan ga ik ervoor. Ik maak mijn beslissingen op basis van 3 criteria: of het mij gelukkig maakt, of het juist aanvoelt en of het iets is wat ik wil doen. En verder maak ik me niet te veel zorgen.

Wanneer GQ verder vroeg naar het onderwerp, zei Liam:

Mensen zullen het wel doorhebben, ze hebben het al lang door … Ze zijn ook niet dom.

Dom zijn we inderdaad niet, Liam. Het ziet er dus naar uit dat we Liam en Miley eindelijk terug officieel een koppel mogen noemen. Woehoe! 

Nog meer nieuws over Miley Cyrus:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.