Home Celebs Celeb News Liam Hemsworth drukt break-upgeruchten meteen de kop in met hilarische video

Liam Hemsworth drukt break-upgeruchten meteen de kop in met hilarische video

De anonieme bron was dus toch niet zo betrouwbaar.

Liam Hemsworth

De geruchten dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar zouden zijn én hun bruiloft afgeblazen zouden hebben, doen al sinds begin juli de ronde en doken gisteren weer op in de media. En dat heeft Liam Hemsworth duidelijk ook opgemerkt. Hij postte namelijk zopas een video met Miley Cyrus op Instagram Stories.

Liam Hemsworth staat er niet om bekend te reageren op geruchten over hem en Miley Cyrus. Toch vond hij dat dit keer wel nodig. En terecht! De geruchten dat het koppel uit elkaar zou zijn, doen al twee weken de ronde en daar had hij duidelijk genoeg van. Met één hilarische video hielp hij de roddels al snel de wereld weer uit.

Geen bad blood

De Australische acteur postte een video van hem en Miley in de auto waarbij hij haar laat schrikken door te schreeuwen, iets wat hij wel vaker doet. Zo toont hij meteen dat er geen bad blood is tussen hen.

They are goals i cant stop watching lol 😂 #mileycyrus #liamhemsworth #miam

A post shared by Miley Is Coming (@vocalsofmiley) on

Als een video van Liam himself niet genoeg bewijs is, hebben fans het koppel ook enkele dagen geleden samen gespot op de luchthaven van New York City.

Als ze echt uit elkaar waren, zouden ze niet samen reizen, toch? Het is goed mogelijk dat de anonieme bron waarmee de geruchten begonnen niet zo betrouwbaar was. En dat het nieuws dus niet klopt. Laten we daarop hopen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.