Home Celebs Celeb News CUTE: Liam Hemsworth noemt Miley Cyrus ‘lieve engel’ in speech

CUTE: Liam Hemsworth noemt Miley Cyrus ‘lieve engel’ in speech

En Mileys reactie is geniaal: 'Meer over mij!'

Liam Hemsworth
© Photo News

Liam Hemsworth en Miley Cyrus zijn al jaren #relationshipgoals. Op 23 december stapte het koppel ook eindelijk in het huwelijksbootje. Nu was het koppel samen te gast op het Black Tie Gala in Los Angeles. Daar sprak de ‘Isn’t It Romantic’-acteur vol lof over zijn kersverse vrouw. En zij genoot er met volle teugen van!

Liam Hemsworth mocht op het Black Tie Gala in Los Angeles de award voor uitmuntendheid in film in ontvangst nemen. In zijn speech zei hij heel lieve dingen over Miley Cyrus. De zangeres deelde de video op haar Instagram. Liam begint zijn toespraak met ‘Bedankt aan mijn prachtige vrouw.’ In de clip zie je hoe de zangeres helemaal in shock is wanneer ze haar naam hoort vallen. Enkele seconden daarna neemt ze een superschattige pose aan, waardoor je haar trouwring ziet blinken.

Lieve engel

Liam vervolgt zijn speech met: ‘Je bent een lieve lieve engel. Ja, ik hou van je, je bent fantastisch.’ Daarna wil de acteur andere mensen bedanken, maar Miley doet teken dat ze meer wil horen over zichzelf. Natuurlijk heeft hij daarop het perfecte antwoord ‘Ik zal het je straks zeggen.’ Wij willen de rest ook horen!

De hele video doet ons hart smelten en hopen dat we ooit ook zo’n lieve man als Liam Hemsworth vinden!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.