Home Celebs Celeb News Liam Payne is papa geworden!

Liam Payne is papa geworden!

Liam Payne
Foto: Belga
Het is gebeurd! Woensdag 22 maart werden One Directioner Liam Payne en zangeres en ‘X Factor’-jurylid Cheryl Cole ouders van een zoontje. Ze deelden het nieuws met een super cute foto van Liam en de baby op hun Instagrampagina’s.

Sprakeloos

Zondag was het Moederdag in het Verenigd Koninkrijk, en dat vonden Liam en Cheryl het perfecte moment om aan te kondigen dat ze eerder die week het mooiste geschenk gekregen hadden. De ouders deelden allebei een foto van een polaroid waarop Liam zijn zoon vasthoudt en schreven er een mooi tekstje bij. Opgepast: groot smeltgevaar voor je teder hartje!

‘Mijn familie en vrienden weten dat er weinig momenten zijn waarop ik niet weet wat te zeggen…wow! Ik ben ongelooflijk gelukkig dat we onze nieuwe baby boy mogen verwelkomen in de wereld, het is een moment dat ik nooit zal vergeten en mijn favoriete herinnering tot nu’, schrijft Liam. Hij voegt eraan toe dat hij helemaal onder de indruk is van Cheryl, die zijn dromen heeft doen uitkomen.

Het jongetje – dat zo’n 3,5 kilo weegt, waarvan zeker een halve kilo zangtalent – heeft nog geen naam, maar we houden je op de hoogte!

Minder goed nieuws

That is, als Cheryl en Liam zijn naam zullen delen met ons. De ouders willen hun zoon blijkbaar volledig uit de spotlights houden, want ze zeggen geen foto’s van hun baby te willen delen met het publiek – buiten de aankondigingsfoto natuurlijk. ‘Cheryl en Liam hebben grote sommen geld aangeboden gekregen van Britse en Amerikaanse bladen, maar ze hebben ze afgeslagen omdat de privacy van hun baby belangrijker is’, zegt een bron. Ach ja, de polaroidfoto van Liam en z’n zoontje is zó lief, dat we ‘r wel even zoet mee zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.