Home Celebs LIEF: Demi Lovato verrast zieke fans in het ziekenhuis

LIEF: Demi Lovato verrast zieke fans in het ziekenhuis

Demi Lovato
Foto: Instagram @childrensla
Demi Lovato kan niet alleen heel goed zingen. Ze heeft ook nog eens een hart van goud. De zangeres verraste vorige week een aantal patiënten in het kinderziekenhuis van Los Angeles en die vergaten voor eventjes al hun pijn.

Elk jaar organiseert het kinderziekenhuis van Los Angeles de ‘Make March Matter‘-campagne. Hiermee wil het ziekenhuis een hele hoop geld inzamelen zodat ze nog beter voor hun patiënten kunnen zorgen. En ook Demi Lovato wil deze campagne maar al te graag steunen.

De nieuwe Smurfenfilm

Demi Lovato bezocht vorige week het ziekenhuis om een paar kids op te vrolijken. De zangeres ging maar al te graag met de zieke fans op de foto en zo zorgde ze ervoor dat de kinderen even al hun pijn vergaten. So sweet! Om alles nog wat gezelliger te maken nam Demi een levensgrote Smurfin mee.

Demi spreekt voor de nieuwste Smurfenfilm de stem in van Smurfin. De film ‘De Smurfen en het verloren dorp’ is sinds eind maart bij ons te zien. Joyce Buellens spreekt de stem in van de Vlaamse Smurfin. Maar ook James Cooke en de drie Leyers-zusjes: Dorien, Olga en Billie lenen hun stem aan een figuurtje. Ideaal om tijdens een regenachtige dag in de paasvakantie naar de cinema te gaan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.