Home Celebs Celeb Style & Beauty AHA: de dermatologe van Lili Reinhart zweert bij deze simpele beautytip

AHA: de dermatologe van Lili Reinhart zweert bij deze simpele beautytip

En het beste nieuws? Het kost je helemaal niets.

Lili Reinhart beautytip
© Getty

Nu we massaal binnen vertoeven, ziet ook onze huid enorm af. Je hebt vast al gemerkt dat die misschien wat droger en doffer is dan normaal. Voor wie daar ook last van heeft, komt deze beautytip van Lili Reinharts dermatologe Renée Rouleau vast en zeker als geroepen.

Zowel ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart als zangeres Demi Lovato lijken een glowy en flawless huid te hebben. En dat hebben ze (grotendeels) te danken aan hun bekende dermatologe Renée Rouleau.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Riverdale’-talenten

Renée wordt zelfs zo had geapprecieerd door Lili Reinhart dat ze de dermatologe aan haar ‘Riverdale’-collega’s tipte. En zij hebben haar raad duidelijk opgevolgd. Zo lieten Vanessa Morgan en Madelaine Petsch zich onder handen nemen door Renée ter voorbereiding van Vanessa’s trouwdag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken? Dan hebben we goed nieuws. Renée schreef in 2018 namelijk een blogpost met tien skincaretips en die is nu opnieuw boven water gekomen. Daarin verklapt de beautyspecialiste onder andere hoe je je huid gehydrateerd kan houden. Dat komt nu meer dan ooit van pas voor velen van ons. En het beste nieuws? Het kost je helemaal niets.

De gouden minuut

De gouden minuut. Zo heet de huidverzorgingstip die wij allemaal zouden moeten toepassen. Het is heel simpel. Renée legt uit hoe het werkt: ‘Na het wassen van je gezicht en het droogdeppen met een handdoek, is je blote huid het meest kwetsbaar voor uitdroging door een proces dat “osmose” heet. Je hebt 60 seconden de tijd voor vochtverdamping zich voordoet. Ik breng meteen een alcoholvrije toner aan om water toe te voegen aan mijn cellen en vul dat aan met een serum en moisturizer.’

Volgens Renée is deze minuut zo cruciaal omdat je huid op die manier niet de kans krijgt om dat strakke, droge gevoel te krijgen, wat betekent dat uitdroging niet kan plaatsvinden. Voor een optimaal resultaat pas je deze tip zowel ‘s morgens als voor het slapengaan toe. Wij weten wat te doen vanavond!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.