Home Celebs Lili Reinhart bevestigt in een interview dat ze nog steeds samen is...

Lili Reinhart bevestigt in een interview dat ze nog steeds samen is met Cole Sprouse

De 'Riverdale'-actrice heeft naar hem verwezen als haar 'boyfriend'!

lili reinhart
© Getty

Zijn Lili Reinhart en Cole Sprouse nu nog samen of niet? De ‘Riverdale’-actrice schept duidelijkheid in een interview met Coveteur.

Eind juli deed het nieuws de ronde dat Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar waren. Enkele dagen later reageerden de twee ‘Riverdale‘-acteurs op hun eigen manier op het gerucht. Toch ontkenden ze de breuk niet zo letterlijk.

Halloweenkostuum

Nu heeft Lili Reinhart eindelijk bevestigd dat ze nog steeds samen is met Cole. In een interview met Coveteur werd de actrice gevraagd welk kostuum ze dit jaar met Halloween zal dragen. Daarop antwoordde ze het volgende: ‘Ik leun naar een personage voor Halloween. Ik denk dat ik het samen zal doen met mijn lief Cole. Ik wil nog geen details verklappen als het toch niet gaat gebeuren, maar het is een televisieduo.’ Lees je dat? Haar lief! Niet gewoon Cole, niet haar collega en niet haar ex-vriend. Echt haar lief! De ‘Riverdale’-acteurs vormen dus nog steeds een koppel.

Als wat ze precies verkleed gaan, wou Lili dus nog niet verklappen. Ze kon wel al zeggen dat er in de make-up dit keer geen special effects aan te pas komen, maar dat ze misschien wel een pruik zal dragen. Op 31 oktober komen we erachter welk kostuum de actrice in gedachten heeft.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.