Home Celebs Celeb News NOOO: Lili Reinhart en Cole Sprouse zouden na 2 jaar uit elkaar...

NOOO: Lili Reinhart en Cole Sprouse zouden na 2 jaar uit elkaar zijn

Na Comic-Con postte Lili nochtans nog een foto van haar en Cole op Instagram Stories.

Lili Reinhart
© Getty

Afgelopen weekend was de ‘Riverdale’-cast samen aanwezig op Comic-Con. Maar als we de geruchten mogen geloven, was dat geen gemakkelijke opgave voor Lili Reinhart en Cole Sprouse. Het koppel zou namelijk uit elkaar zijn. Nooo!

Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn over en uit. Volgens het Amerikaanse magazine US Weekly heeft het koppel na twee jaar een punt gezet achter hun relatie. De twee ‘Riverdale‘-acteurs hielden tijdens Comic-Con afstand van elkaar en volgens een bron zou Cole ook tegen iemand gezegd hebben dat hij en Lili uit elkaar zijn.

Nog vrienden?

Voorlopig heeft het duo de geruchten nog niet bevestigd. Integendeel, na Comic-Con postte Lili nog een foto van haar en Cole op Instagram Stories. Kan de actrice zich zo professioneel gedragen? Of zijn ze nog goede vrienden? Of kloppen de geruchten gewoon niet en wil Lili ze op deze manier de wereld uithelpen? Wij hopen eerder op dat laatste!

1 / 3
Lili Reinhart Instagram Stories
Lili Reinhart Instagram Stories
Lili Reinhart Instagram Stories
Lili Reinhart Instagram Stories
Lili Reinhart Instagram Stories

Lili Reinhart Instagram Stories
Lili Reinhart Instagram Stories

Lili Reinhart Instagram Stories
Lili Reinhart Instagram Stories

Wat de reden is voor de breuk weten we niet, maar het is goed mogelijk dat Cole in de fout is gegaan. Enkele dagen geleden tweette Lili Reinhart het onderstaande. Of deze tweet over haar (ex-)vriend gaat kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar qua timing zou het wel kloppen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdelijke breuk 

Een bron vertelde aan E! News wel dat het koppel hun relatie misschien nog een kans geeft. ‘Momenteel is het nog onduidelijk waar ze staan, maar het lijkt erop dat ze in de goede richting gaan om terug samen te komen’, aldus de bron.

Bughead

Hoe dan ook zullen we Lili Reinhart en Cole Sprouse nog samen terugzien in het vierde seizoen van ‘Riverdale’. Maar ook bij Betty en Jughead zal de relatie onder druk komen te staan. Cole onthulde tijdens Comic-Con dat zijn personage verandert van school en enkel nog het weekend in Riverdale zal spenderen. Bughead zal dus een langeafstandsrelatie hebben in het nieuwe seizoen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.