Home Celebs Celeb News Lili Reinhart verdedigt Cole Sprouse op Twitter na hashtag #colesprouseisoverparty

Lili Reinhart verdedigt Cole Sprouse op Twitter na hashtag #colesprouseisoverparty

'Het is zo gemakkelijk om dingen van achter je verdomde telefoon te zeggen.'

Lili Reinhart
© Getty

Cole Sprouse reageerde in april op de geruchten rond hem en Kaia Gerber via Instagram Stories. Nu is het Lili Reinhart die voor hem in de verdediging schiet. En dat door de hashtag #colesprouseisoverparty.

Er is een reden waarom Cole Sprouse en Lili Reinhart van begin af aan hun relatie zo privé (wilden) houden. De twee celebs weten hoe hard men kan zijn op sociale media. Dat heeft Cole nog maar eens ondervonden na de hele situatie met Kaia Gerber. En nu doet ook #colesprouseisoverparty voor geen duidelijke reden de ronde. Hij gaf namelijk geen aanleiding om de hashtag op Twitter te starten.

Gelukkig kan hij rekenen op de steun van Lili Reinhart. Dit keer is het niet de ‘Riverdale‘-acteur die van zich laat horen, maar wel zijn vriendin en collega. Op Twitter schreef de actrice verschillende tweets, die ze intussen verwijderde, maar wel gescreenshot werden door Elle.com, waarin ze haar ongenoegen uitte.

Geen macht

In de tweets schreef ze het volgende: ‘Twitter is zo’n verachtelijke plek. Het is zo gemakkelijk om dingen van achter je verdomde telefoon te zeggen. Dit is waarom mensen ervoor kiezen om hun relatie privé te houden… Dit is waarom mensen geen sociale media hebben… vanwege dit pesten. Ik tolereer dit niet. Mij ​​pesten? Tuurlijk, doe maar. Maar iemand letterlijk aanvallen zonder reden, gewoon omwille van een verdomde trend op Twitter? Alsjeblieft… Evalueer jezelf en je ego opnieuw voordat je nog een tweet de wereld instuurt. Het is gemakkelijk om iemand te bekritiseren en haat te uiten omdat dat je het gevoel geeft dat je een soort macht over hen hebt. De waarheid is… dat heb je niet.’

‘Zeggen dat je iemand haat of niet leuk vindt, geeft je absoluut geen macht over hen. Je hebt de nood om te tweeten over iemand die je letterlijk niet kent om het gevoel te hebben dat je iets hebt in je leven. Dat is triest. Echt verdomd triest. Heb je bevestiging nodig of wil je je belangrijk voelen? Iemand online aanvallen zal je dat niet geven. Doe iets nuttig met je tijd en wees beter. Ik weiger om mijn mond te houden over zaken zoals dit. Je hebt geen idee hoe destructief dit kan zijn voor iemand. Voor wie dan ook. Het is beledigend. Er is hier geen excuus voor. Je hebt God nodig in je leven of een soort van hulp als je hieraan meedoet.’ Welke geruchten ook de ronde doen, Lili blijft Cole verdedigen. Go, girl!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.