Home Celebs Celeb News Lili Reinhart verdedigt boyfriend Cole Sprouse tegen een fan

Lili Reinhart verdedigt boyfriend Cole Sprouse tegen een fan

Lili Reinhart
Foto: Instagram @lilireinhart

Dat ‘Riverdale’-personage Betty Cooper een donker kantje heeft in de serie hebben we al mogen ondervinden. Nu blijkt dat Lili Reinhart zich ook in het echte leven niet laat doen. Dat heeft een opdringerige fan aan de levende lijve mogen ondervinden. En iedereen geeft haar gelijk. Ze verdedigde gewoon haar man Cole Sprouse.

Ontmoeting

Fans kunnen altijd een beetje gek doen als het gaat om hun grootste idool. Zeker als ze die onverwachts tegen het lijf lopen op straat. Het overkwam een Twittergebruiker @k_r0111 die in Vancouver, waar de serie wordt opgenomen, twee ‘Riverdale‘-acteurs, Lili Reinhart en Cole Sprouse, tegenkwam. Jammer genoeg ging die ontmoeting niet zoals gehoopt. Het meisje in kwestie trok naar Twitter om haar verhaal te vertellen.

Ik was in Vancouver toen ik de cast van ‘Riverdale’ tegen het lijf liep. Ik hou van die show, dus ik benaderde Cole Sprouse op een vriendelijke manier alsof ik hem kende. Dat is gewoon mijn persoonlijkheid, ik ben vriendelijk op die manier. Maar de klootzak reageerde met ‘wie the f*ck ben jij?’ en was zo onbeschoft, dus ik ben gewoon weggewandeld.

Riverdale Fan Tweet

Riverdale Fan Tweet

Riverdale Fan Tweet 3

Riverdale Fan Tweet 2

Not amused

Toen Lili Reinhart te horen kreeg wat het meisje had gezegd over haar man op social media was ze not amused. De actrice was er namelijk bij en schoot dus meteen ter verdediging in enkele tweets.

Je hebt niet het recht om vreemden te benaderen en je armen rond ons te gooien alsof je ons kent. Wat je deed was niet cool en heel ongepast. Coles antwoord aan jou was ‘ken ik jou?’, nadat je op een onbeschofte manier onze persoonlijke ruimte niet had gerespecteerd. Het is gemakkelijk om ons zwart te maken, omdat je denkt dat we nooit zullen reageren. Alsjeblieft!

You go girl!

Twitter steunt Lili Reinhart honderd procent in de situatie en het meisje in kwestie kreeg het daarna hard te verduren met tegenreacties. Ze reageerde nog, maar zette daarna haar profiel op privé.

Wij zouden zelf niet weten hoe te reageren als we ooit onze favoriete acteurs op straat zouden tegenkomen. Het meisje was super excited en heeft de situatie gewoon op een verkeerde manier aangepakt. Je moet altijd ieders personal space respecteren. Ook die van celebrity’s!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.