Home Celebs Celeb News Little Mix-zangeres Leigh-Anne vertelt in video over haar verbrande benen

Little Mix-zangeres Leigh-Anne vertelt in video over haar verbrande benen

Ze noemt zichzelf lomp en idioot.

Little Mix
Foto: Instagram @leighannepinnock

In maart had Leigh-Anne Pinnock een ongeluk vlak voor een optreden, waardoor de drie andere Little Mixers zonder haar het podium op moesten. Nu krijgen we in een stukje uit hun documentaire te zien hoe het er op dat moment aan toeging achter de schermen. En dat is heartbreaking.

Een ongeluk kan iedereen overkomen, maar als een zangeres het vlak voor een optreden meemaakt, is dat natuurlijk een probleem. Het overkwam Little Mixer Leigh-Anne Pinnock, die in maart haar benen verbrandde met kokend water toen ze haar ‘vocal steamer’ gebruikte.

Lomp en idioot

Nu is er een video verschenen met achter-de-schermen-beelden waarin de zangeres over haar ongeluk vertelt. Ze noemt zichzelf lomp en een idioot. Perrie Edwards, Jesy Nelson en Jade Thirlwall gingen zonder hun vierde lid het podium op. Toch ging Leigh-Anne bij het laatste liedje mét verbrande benen on stage. Wow!

Gelukkig raakte ze niet heel ernstig gewond en is ze nu weer helemaal oké! De documentaire hoort bij hun album ‘Glory Days’, dat onlangs geherlanceerd werd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.