Home Celebs Celeb News LOL: Liam Payne stuurt geweldige tweet over de struggles van het vaderschap

LOL: Liam Payne stuurt geweldige tweet over de struggles van het vaderschap

Liam Payne
Foto: Instagram @liampayne
Liam Paynes zoontje is dan wel nog geen week oud en heeft naar ’t schijnt nog altijd geen naam, maar hij is z’n daddy al serieus op de proef aan het stellen. De One Directioner verliest er gelukkig z’n gevoel voor humor niet bij!

Vier pampers op vijf minuten?!

Van optredens voor duizenden schreeuwende fans naar de pamper verversen van één schreeuwende baby: het moet een aanpassing zijn voor Liam. Maar de popster kan z’n gevoelens gelukkig delen met zijn miljoenen Twitter followers, en hij deed dat maandagnacht met een grappige tweet met bijhorende Ross Geller-gif.

Moest je ‘m nog niet hebben: een nappy is een pamper. Jep, de kleine Payne maakte in vijf minuten vier luiers vuil! We vermoeden dat Liam een klein beetje overdrijft, maar toch, respect!

Liam tweette enkele uren eerder nog een bedanking voor alle fans die lieve boodschappen stuurden nadat het nieuws over de bevalling uitkwam. ‘Het betekent heel veel voor ons’, schrijft de 1D’er.

Ruzie over naam?

Baby Payne zou na een week nog altijd geen naam hebben, en volgens insiders is dat omdat de kersverse ouders het er maar niet over eens geraken. Het kunnen roddels zijn natuurlijk, maar uit vroegere interviews blijkt wel dat Cheryl en Liam nogal verschillende ideeën hebben als het over babynamen gaat. Cheryl zei ooit tegen het tijdschrift GQ dat ze Alfie heel mooi vindt voor een jongetje, terwijl Liam in een radio-interview zei dat hij z’n eerste kindje Taylor zou noemen, een naam die voor beide geslachten kan. Hopelijk komen we snel te weten wat het geworden is!

Meer celeb news:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.