Home Celebs LOVE ALERT: Bughead is een koppel in real life

LOVE ALERT: Bughead is een koppel in real life

Bughead
Foto: Instagram @lilireinhart

Sorry, Jughead-fans, Cole Sprouse is volgens geruchten off the market! Hij zou namelijk daten met ‘Riverdale‘-co-ster én on-screen-vriendin Lili Reinhart. Say what?!

Bugheadshippers hopen al heel lang op een off-screen-relatie tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart. Nu ziet het ernaar uit dat hun gebeden eindelijk verhoord zijn. Het duo zou zaterdagavond namelijk gespot zijn op het Comic Con-feestje van Entertainment Weekly, waar ze kusten, knuffelden en elkaars hand vasthielden. Cole zou zijn date zelfs zijn jasje gegeven hebben toen ze het koud had. Wat een gentleman!

In real life

De geruchten dat de twee ook in real life een koppel zouden vormen, zijn begonnen in maart, nadat Cole een foto van Lili postte op zijn Instagram. In april volgde er nog een.

🌷🌼🌷🌼👩🏼🌼🌷🌼🌷

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Geheimzinnig

Geen van beiden heeft tot nu toe op de nieuwe geruchten gereageerd, en waarschijnlijk is Sprouse dat ook niet van plan. Tijdens een interview in april zei hij dat hij niet openlijk over zijn liefdesleven wil spreken. Hij houdt zijn geheimzinnige imago duidelijk graag omhoog. Boeee! Toch vinden fans altijd wel een manier om achter de waarheid te komen, dus met een beetje geduld zien we binnenkort misschien wel een foto van hun tweetjes verschijnen. Op Twitter worden Bughead-shippers ondertussen helemaal gek, maar vergeet niet: het nieuws is nog niet bevestigd.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een on-screen-koppel ook in het echte leven samen is. Fingers crossed dus!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.