Home Celebs Celeb News LOVE ALERT: zijn Brooklyn Beckham en Chloë Moretz weer samen?!

LOVE ALERT: zijn Brooklyn Beckham en Chloë Moretz weer samen?!

Brooklyn Beckham
Foto: Instagram @chloegmoretz

Een jaar geleden meldden we jullie dat Brooklyn Beckham en Chloë Moretz uit elkaar waren. Nu zou een Instagrampost van Brooklyn bewijzen dat het duo weer samen is. Oh my god!

Als je spreekt over relationship goals, denken wij meteen terug aan de schattige relatie van Brooklyn Beckham en Chloë Moretz een jaar geleden. De twee waren iets minder dan een half jaar samen en gingen uit elkaar in september 2016. Wij waren dan ook heartbroken toen bleek dat het duo geen koppel meer was.

Lief onderschrift 

Blijkbaar hadden ze spijt van hun breuk, want nu zouden ze weer bij elkaar zijn! Brooklyn postte namelijk een foto waarop hij naar een film kijkt met Chloë. Het enige wat je van haar ziet op de foto is een klein stukje van haar been, maar het is het onderschrift dat veel zegt. Onder de foto schreef hij namelijk: ‘Dit zijn mijn favoriete avonden ❤️. Ik mis mijn meisje.’ Awww, zo cute!

These nights are my favourite ❤️. Missing my girl

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Instagram official

Hij tagde haar in de foto en eronder plaatste Chloë Moretz een hartje en een verwelkende roos als reactie. Zo bevestigde ze ook nog eens dat het wel degelijk over haar gaat. Het duo zou sinds eind augustus weer samen zijn, maar zo maken ze het nog eens Instagram official!

New York

Brooklyn en Chloë hebben ook nooit hun foto’s van elkaar van hun Instagrampagina verwijderd, dus dat zegt ook veel over hoe graag ze elkaar wel niet zagen. Hopelijk blijven ze deze keer lang samen, misschien wel voor altijd?! Hij woont nu ook in New York voor zijn studies, waardoor ze elkaar ook meer zullen zien dan toen hij in Londen woonde.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.