Home Celebs Celeb News LOVE ALERT: zijn ‘Stranger Things’-sterren Natalia Dyer en Charlie Heaton een koppel...

LOVE ALERT: zijn ‘Stranger Things’-sterren Natalia Dyer en Charlie Heaton een koppel in reallife?

Ze werden hand in hand gespot in Parijs.

Stranger Things
© Photo News

Op het scherm zijn er duidelijk vlinders aanwezig bij ‘Stranger Things’-acteurs Natalia Dyer en Charlie Heaton. Maar het lijkt erop dat er naast de set ook iets moois aan het bloeien is. De twee werden namelijk hand in hand (!) gespot in de stad van de liefde, Parijs. Love is in the air!

Natalia Dyer – beter bekend als Nancy Wheeler uit ‘Stranger Things‘ – en Charlie Heaton aka Jonathan Byers kunnen het zeer goed met elkaar vinden. Daar winden de twee acteurs geen doekjes om, want in een vorig interview gaven ze al toe dat ze twee handen op één buik zijn. Maar nu lijkt het erop dat er toch meer aan de hand is…

Paris is always a good idea

Dat denken we omdat Natalia en Charlie vorige week een citytrip naar de liefdesstad Parijs hebben gemaakt. Niets bijzonders, zou je denken. Maar de paparazzi deden daar duidelijk hun werk, want de ‘lovebirds’ werden er meerdere keren hand in hand gefotografeerd.

© Photo News

Schattig, toch? Het is trouwens niet de eerste keer dat Natalia en Charlie samen op reis gingen. Zo vlogen ze eerder al naar Spanje en New York. Ze delen zelfs matching foto’s op Instagram. Smelt!

Don't forget your patriotism folks ??#nationalicecreamconeday

A post shared by natalia dyer (@nattyiceofficial) on

Don't forget you patriotism folks ?? #nationalicecreamday

A post shared by Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) on

Geen bevestiging 

Natalia en Charlie hebben hun relatie nog niet officieel bevestigd. Ach ja, soms zegt een beeld meer dan duizend woorden.

Nog meer liefdesverhalen: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.