Home Celebs Tyler Posey geeft toe dat hij aan het daten is met collega-actrice:...

Tyler Posey geeft toe dat hij aan het daten is met collega-actrice: ‘Ik bewonder haar echt’

Volgens fans gaat het over een van de actrices in 'Truth or Dare', de nieuwe film met Lucy Hale die hij net draaide!

Tyler Posey
Foto: Instagram @sophiatali

‘Teen Wolf’-ster Tyler Posey is officieel over Bella Thorne, want hij praatte deze week vol verliefdheid en bewondering tegen E! News over het meisje met wie hij aan het daten is. Hij bevestigt dat de gelukkige een co-star is en noemt haar ‘beautiful and really cool’. Awww 😍! Laat het raden beginnen!

‘Het is heel nieuw’

Een tijd geleden vertelden we jullie over de (creepy) nieuwe film van Lucy Hale, ‘Truth or Dare’. Wel, Tyler Posey speelt ook mee in die film, en fans denken dat het op die set is dat hij het meisje waarover hij het heeft ontmoette.

Sophs glowing. Thank you guys for keeping me sane. Miss you already

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58) on

‘Het is nieuw. Het is nog zo nieuw…’, zei Tyler tegen E! News. ‘Het is geen geheim, maar het is gewoon nog vrij nieuw…Ik ben gelukkig.’ En het wordt nog schattiger. ‘Ik bewonder haar echt’, gaat de ‘Teen Wolf’-acteur verder.’Ik vind dat ze héél veel talent heeft en een geweldig persoon is. Ze inspireert me echt, en ze intimideert me soms, wat ik niet gewoon ben. Ik word er beetje nerveus van gewoon door erover te praten. Ze is mooi, heel cool, heeft dezelfde interesses. Ik zou erover kunnen doorgaan.’ Als je hartje hier niet week van wordt, weten we het ook niet meer. Wat een cutie!

Wie is het?

De opnames van ‘Truth or Dare’ begonnen in juni en liepen midden juli al af, zoals we kunnen afleiden uit een Instagramfoto van Lucy Hale. Dus als hij het meisje van z’n dromen dankzij die film leerde kennen, zou het nog wel ‘nieuw’ te noemen zijn, right? Dat denken Tylers fans ook! Zij duiden een van de meisjes van de cast aan als de grote kanshebber, en het is niet Lucy…

Cute af

A post shared by Sophia Ali (@sophiatali) on

Maar wel Sophia Taylor Ali! Zij werd namelijk samen met Tyler gespot op een lunchdate. Side note: er waren ook twee andere meisjes bij. Hmmm

Nu ja, voor het geval Sophia echt het nieuwe liefje van Posey blijken te zijn, stellen we de actrice al even voor. Je kent Sophia misschien als Sabrina in ‘Faking It’, maar voor de rest had de 21-jarige beauty nog geen heel grote rollen. Tot nu dus! Want een film met Lucy Hale en Tyler Posey, dat moet bijna een hit worden. Oh ja, en ze is ook ongelooflijk knap.

Exhaustion captured by @mitchumer

A post shared by Sophia Ali (@sophiatali) on

The times that are being had are good ones 📷@julietterisnov

A post shared by Sophia Ali (@sophiatali) on

Meer films om naar uit te kijken:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.