Home Celebs ‘Katy Keene’-actrice Lucy Hale al kussend gespot met ‘Riverdale’-acteur Skeet Ulrich

‘Katy Keene’-actrice Lucy Hale al kussend gespot met ‘Riverdale’-acteur Skeet Ulrich

Paparazzi wisten hen al flikflooiend te fotograferen in LA.

lucy hale skeet ulrich
© Getty

Wie dacht dat het niet gekker kon worden: er vond een cross-over plaats tussen ‘Katy Keene’ en ‘Riverdale’, maar dan in real life. Lucy Hale (31) en Skeet Ulrich (51) werden al kussend gespot op een terras in Los Angeles.

De kans is groot dat Lucy Hale, die Katy speelde in de ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene‘, en Skeet Ulrich, FP Jones in ‘Riverdale’, elkaar leerden kennen via hun series. Zo maakte Lucy kort een verschijning in het vierde seizoen van de populaire CW-reeks. Hoe ze elkaar ook ontmoet hebben: het is dik aan tussen de twee acteurs die een leeftijdsverschil hebben van twintig (!) jaar.

Kussend en knuffelend

Page Six deelde enkele foto’s waarop de twee celebs al lunchend op een terras in Los Angeles te zien zijn. En het leek er wel héél gezellig aan toe te gaan tussen de sterren. Zo zien we hen elkaars hand kussen terwijl ze elkaar verliefd in de ogen kijken. Op andere foto’s zien we hen kussen, knuffelen en arm in arm lopen. Echt een koppel precies! Of het duo écht samen is of gewoon plezier heeft met elkaar, is niet duidelijk. Tijd zal het uitwijzen.

Lucy Hale werd even gelinkt aan ‘The Bachelor’-ster Colton Underwood, maar hij zou later ontkend hebben dat ze iets hadden. Skeet was tot de zomer van 2020 nog samen met het Australische model Megan Blake Irwin (29), maar die relatie zou na enkele maanden op de klippen zijn gelopen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.