Home Celebs Celeb News ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale deelt #MeToo-verhaal: ‘Ik werd gedrogeerd en misbruikt’

‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale deelt #MeToo-verhaal: ‘Ik werd gedrogeerd en misbruikt’

'Ik heb seksueel misbruik nooit begrepen, tot nu.'

lucy hale
Foto: PHOTO NEWS

In een nieuw interview met het Amerikaanse magazine HauteLiving deelt een openhartige Lucy Hale (29) haar eigen #MeToo-verhaal. ‘Ik werd gedrogeerd en er werd misbruik van me gemaakt’, aldus de ‘Pretty Little Liars’-actrice.

Lucy Hale is de nieuwste covergirl van HauteLiving. In het tweewekelijkse magazine vertelt de 29-jarige actrice voor het eerst openhartig over haar eigen #MeToo-ervaring. ‘Ik heb kleine dingen meegemaakt, maar misbruik is misbruik’, aldus de brunette.

Ik heb kleine dingen meegemaakt, maar misbruik is misbruik.

Ik denk dat er veel mensen zijn die gedrogeerd zijn en van wie vervolgens misbruik is gemaakt. Het is mij overkomen, maar ook mensen die ik ken. Het komt erg vaak voor’, weet Hale. ‘Gelukkig bleef ik ongedeerd, in mijn geval was het niet te erg.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik heb seksueel misbruik nooit begrepen, tot vanavond’

In januari dit jaar sprak Lucy ook al eens over haar ervaring met seksueel wangedrag op Instagram, maar later verwijderde ze de post weer.

Toen schreef ze: ‘Ik heb seksueel misbruik nooit begrepen, tot vanavond. Ik sympathiseerde altijd met het slachtoffer, maar ik voelde de pijn niet. Tot nu.

Vervolgens deelde ze een screenshot van de posts op Twitter met als bijschrift: ‘Ik verwijderde dit op Instagram, maar het moet gehoord worden.’ Kort erna werd ook de tweet offline gehaald.

lucy hale

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.