Home Celebs Celeb Style & Beauty Lucy Hale heeft een nieuwe haarkleur die haar prachtig staat

Lucy Hale heeft een nieuwe haarkleur die haar prachtig staat

De 'Katy Keene'-actrice en Sarah Hyland zijn nu officieel twins!

lucy hale haarkleur
© Getty

Lucy Hale is momenteel te zien in ‘Katy Keene’ op VIJF. In de ‘Riverdale’-spin-off heeft de actrice nog een korte donkerbruine bob, maar die lokken heeft ze ondertussen ingeruild voor een gloednieuwe haarkleur. Ze rockt nu een koperen lob (lange bob) en die staat haar werkelijk prachtig!

Lucy Hale deelde zopas een korte video op Instagram waarin ze haar gloednieuwe kapsel aan haar volgers laat zien. Onder de post schreef ze ‘did a thing ??‍’. Ze liet haar haren onder handen nemen door celebrity haarstyliste Kristin Ess. Voor de ‘Katy Keene’-actrice ging liggen met haar hoofd in haar wasbak en zich liet verwennen door de colorist deden ze allebei een Covid-test.

Ook Kristin deelde het resultaat op haar feed en zette onder andere het volgende in de caption: ‘Lucy Hale heeft elke haarkleur onder de zon gehad BEHALVE rood. Mijn kleine coloristhart is vol en nu weten we officieel dat deze meid staat met elkaar haarkleur.’ En inderdaad, het staat haar zo goed!

View this post on Instagram

did a thing ??‍? / @kristin_ess

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sarah Hyland

Bij het zien van bovenstaand resultaat kwam het kapsel ons al bekend voor. En wij zijn niet de enigen! ‘Modern Family’-actrice Sarah Hyland stuurde Lucy een selfie waarop ze hetzelfde kapsel heeft. De ‘Katy Keene’-actrice reageerde met ‘DAWG HOW’ waarop Sarah dan weer antwoordde met ‘Officieel tweelingen nu?’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.