Home Celebs Celeb Style & Beauty ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale heeft nu roségouden lokken

‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale heeft nu roségouden lokken

Ideetje voor op de festivalweide?

Lucy Hale
Instagram: lucyhale

Eind vorige maand wisten we jullie te vertellen dat rosébruine lokken helemaal in waren voor brunettes en ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale geeft alvast het goede voorbeeld. Op Instagram liet ze haar gloednieuwe coupe zien en wij zijn alvast van fan het resultaat!

Lucy Hale heeft gisteren een bezoekje aan de kapper gebracht en het resultaat was zo mooi dat ze het gewoon moest delen met haar volgers op Instagram. Haar halflange bob heeft ze behouden, maar haar bruine kleur heeft ze ingeruild voor enkele roségouden accenten. Dé trendkleur voor 2018!

Pink is always a good idea

‘Pink you very much. Complete Aria vibes’, klinkt het onder de foto. Hiermee verwijst de actrice naar haar personage uit ‘Pretty Little Liars’ die in het begin van de serie een roze lok in haar haren had. Wel heeft de actrice haar lokken niet echt gekleurd, maar heeft ze een roségouden spray gebruikt. Ideaal voor als je je coupe niet wil beschadigen, maar wel een keertje wil experimenteren met iets anders. Leuk ideetje voor op de festivalweide, als je het ons vraagt!

De actrice maakt haar nieuwe look helemaal af door een roze eyeliner en lipkleur te gebruiken. Het resultaat is heel girly en wij zijn alvast helemaal overtuigd. Wel is Lucy Hale niet de eerste celeb om deze trend een keertje te proberen. Zo gingen Gigi Hadid en Hailey Baldwin haar al voor. Dit is trouwens hét ultieme bewijs dat roségoud iedereen staat, ongeacht je haar- of huidskleur.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.